2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 31 پست
عه چه عالی اینجوری ک خیلی خوب میشه واقعا ممنونم ازکمکتون خداخیرتون بده💋💋

سلامت باشی عزیزم بارداری برام خیلی دعا کن🥺

تکمیلی داری اصصصلا دولتی نرو این همه ماهانه پول میدی برای تکمیلی استفاده کن دیگه🙂

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان‌میشود👌

شرابط پزشکیت تایید شده ست و باید رایگان سزارینت کنن بیمارستان دولتی.دکتر پولکی نرو.دوست منم مشکل داشت رایگان سزارین شد فقط ۴۰۰تومن داد روزترخیص.بگرد دکتر پیدا کن بیمارستان دولتی

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شرابط پزشکیت تایید شده ست و باید رایگان سزارینت کنن بیمارستان دولتی.دکتر پولکی نرو.دوست منم مشکل داش ...

کدوم بیمارستان رفت شما ساکن تهران هستین؟؟میشه برام بپرسید کدوم بیمارستان رفته

کدوم بیمارستان رفت شما ساکن تهران هستین؟؟میشه برام بپرسید کدوم بیمارستان رفته

نه تهران نبود.عزیزم اکثرا قانون همینه شما که اختیاری نمیتوای بری چرا میخوای پول بدی.عزیزم مشکل پزشکی داری وواجدالشرایط سزارینی یکم زرنگ باش چندتا بیمارستان دولتی بپزس بعدم ببین دکتراشون کیا هستن نوبت بگیر با مدارکت برو نامه ووقت سزارین بگیر.کسی که مشکل داره جزو سزارین اخایاری حساب نمیشه.اخه۱۲ میلیون واسه کسیه که بخواد اختیاری سزارین کنه نه شما که تاییدیه پزشکی داری.دکتر من اصفهانه گفت نامه بیار که مشکل داری برا طبیعی مثلا چشم پزشک روانشماس اروتوپد منم نامه میدم برا دولتی برو خودم میام سزارینت میکنم وگرنه برو شخصی تا بیام.بیمارستانای دولتی تهران مثل شریعتی.خواهرشوهرم رفت اونجا با نامه سزارین کرد وونم بچش بالا۴کیلو بود.

اره تکمیلی دارم برم میتونم انلاین استفاده کنم از بیمه تکمیلیم؟؟؟یابایدخودم پرداخت کنم بعدا ازبیمه بگ ...

بیمتون چیه؟ کدوم شهری؟

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
نه تهران نبود.عزیزم اکثرا قانون همینه شما که اختیاری نمیتوای بری چرا میخوای پول بدی.عزیزم مشکل پزشکی ...

خیلی ممنونم از راهنماییتون پس میتونم با کمترین هزینه سزارین کنم اون دکتر ک رفتم زیادی شلوغش کرده

هم تامین اجتماعی بیمه دارم هم بیمه ایران شهر اسلامشهرهم هستم

بزن بازار بیمه ایران شهر دانلود کن بیمارستان هایی که تهران قرار داد داره میاد بالا برو خصوصی حتما خدایی رسیدیگیشون عالیه

بزن بازار بیمه ایران شهر دانلود کن بیمارستان هایی که تهران قرار داد داره میاد بالا برو خصوصی حتما خد ...

اگرپرداخت کنن با کله میرم خصوصی بهترازشلوغی دولتی

خیلی ممنونم از راهنماییتون پس میتونم با کمترین هزینه سزارین کنم اون دکتر ک رفتم زیادی شلوغش کرده

بله عزیزم فقط زرنگ باش برو بپرس.نامه پزشکی داری خیالت راحت

اگرپرداخت کنن با کله میرم خصوصی بهترازشلوغی دولتی

نمیدونم مشکلت چیه باید بری از اون متخصص  نامه  بگیری و دکترت تاییدیه کنه ببری بیمارستان که انلاین قبول میکنن من دکترم بیمارستانی که زایمان انجام میداد بیممون هم اونجا قرار داشت یه نامه داد ۳ تومن از من گرفت که من حس میکنم با خود بیمارستان همین جور رادرویی کار میکرد من خودم کرجم بیمارستان کرج زایمان دکترم انجام میداد ولی میگفت نمیتونم اینجا بهت نامه بدم تهران میتونم و خداییش کاری ندارم سه تومن نوش حونش رسیدگی عالی رفتارها پرسنل عالی از نوار بهداشتی و شیاف هم خودشون میان میذارن حالا دولتی عین یه گوشت میندازنت یه جا همسایم رفته بود زایمان میگفت جیغ میزدم پرستارها داد و فریاد یکی زد به پام که جمع کن خودتو انگار تو فقط میزایی

نمیدونم مشکلت چیه باید بری از اون متخصص  نامه  بگیری و دکترت تاییدیه کنه ببری بیمار ...

مشکلم دیسک کمر انحراف مهره اس از متخصص مغزواعصاب هم نامه دارم ک باید زایمانم سزارین باشه اما دکترم میگفت تامین اجتماعی این دلیل قبول نمیکنه باید ازاد حساب کنی