2777
2789
عنوان

زایمان

151 بازدید | 31 پست

دوستان کسی میدونه هزینه زایمان سزارین چقدره تو بیمارستان دولتی مشکل دیسک کمروانحراف مهره دارم تاییده از دوتادکترهم دارم ک باید سزارین بشم کدوم بیمارستان دولتی قبول میکنه برم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بیمارستان دولتی اگه بیمه باشی هزینه انچنان نداره 

بیمه ام هم تامین اجتماعی هم تکمیلی اما گفتن تا۱۰ ملیون میشه میخاستم بدونم همه بیمارستان های دولتی همینه یا فقط بهارلو

بیمه ام هم تامین اجتماعی هم تکمیلی اما گفتن تا۱۰ ملیون میشه میخاستم بدونم همه بیمارستان های دولتی هم ...

من خودم مرداد ماه زایمان کردم اختیاری دکترم گفت نامه میدم ۳ تومن میگیرم اون که هیچ ۱۲.۳۰ هم هزینه بیمادستان میشد ۱۰ تومنشو بیمه تکمیلی داد ۲.۳۰ خودمون دادیم که اون ۲.۳۰ ،رو هم بیمه بعد چندماه میده به دکترت بگو نامه بده بهت اگه مثل دکتر من پولکی نباشه به نفعته باز

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
بیمه ام هم تامین اجتماعی هم تکمیلی اما گفتن تا۱۰ ملیون میشه میخاستم بدونم همه بیمارستان های دولتی هم ...

دولتی انقدر نیست دولتی زمانی سرارین میکنن که واقعا از واجبات باشی تا لحظه اخر میگن طبیعی جون به سرت میکنن دولتی رو ول کن تکمیلی داری برو خصوصی

من خودم مرداد ماه زایمان کردم اختیاری دکترم گفت نامه میدم ۳ تومن میگیرم اون که هیچ ۱۲.۳۰ هم هزینه بی ...

میگم ک نامه دارم ک باید زایمان سزارین کنم بردم بیمارستان دولتی دکترش گفت هزینه اش باید ازاد بدی گفتم اگ قرار ازاد بدم برم خصوصی ک بهتر باز برم بیمارستان میلادهم بپرسم اخه شنیده بودم اگ دکترتاییدکنه زایمان سزارین نبایدهزینه انچنانی بگیرن

دولتی انقدر نیست دولتی زمانی سرارین میکنن که واقعا از واجبات باشی تا لحظه اخر میگن طبیعی جون به سرت ...

اره تکمیلی دارم برم میتونم انلاین استفاده کنم از بیمه تکمیلیم؟؟؟یابایدخودم پرداخت کنم بعدا ازبیمه بگیرم

میگم ک نامه دارم ک باید زایمان سزارین کنم بردم بیمارستان دولتی دکترش گفت هزینه اش باید ازاد بدی گفتم ...

چه کاریه دولتی پس برو خصوصی دولتی میپرسیدی هزینتون چقدره

چه کاریه دولتی پس برو خصوصی دولتی میپرسیدی هزینتون چقدره

میگم شاید این دکتر پولکی بود ک اینجوری گفته باز برم چن تا بیمارستان دیگ بپرسم منکه میخام هزینه کنم یجا خوب حداقل برم

بیمه ایران اخه نمیدونم انلاین همون لحظه پرداخت میکنه یامن بایدپول بدم بعدبیمه بریزه برام

ایران مه خیلی خوبه

عزیزم هررربیمارستان خصوصی که میخوای سرچ کن شماره اش میاد از حسابداریش بپرس طرف قرارداد با ایران هستید اگر گفتن اره یعنی انلاین پرداخت میشه مثلا ۱۲تومن بیمه اتون میده اگر بیشتر باشه بقیه اش باید خودت بدی

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان‌میشود👌
ایران مه خیلی خوبه عزیزم هررربیمارستان خصوصی که میخوای سرچ کن شماره اش میاد از حسابداریش بپرس طرف ق ...

عه چه عالی اینجوری ک خیلی خوب میشه واقعا ممنونم ازکمکتون خداخیرتون بده💋💋