2777
2789
عنوان

چیکار کنم 😞😭

127 بازدید | 5 پست

خانوما شوهرمو دوس ندارم بخدا خیلی اذیتم میکنه هم میگه دوست دارم هم اذیتم میکنه ازش دلسرد شدم چیکار کنم

بهترین ادم اونیه ک عشقش جلو چشمش با کس دیگه ای هس و ارزو های این داره دونه دونه خراب میشه ولی بازم براش ارزوی خوشبختی میکنه🤞😏

یخورده کامل توصیح بدین وقتی تاپیک میزنین چطوری اذیت میکنه؟ 

22 سالمه اما بر خلاف سن کمم خیلی ناراحتی و مشکلات داشتم و تو زندگیم فهمیدم اگه تو هر کاری اول خدارو در نظر بگیریم و اونو یادمون باشه حتی اگه پایان خوبیم نداشته باشه، آرامش خاطر داریم، تویی ک امضامو میخونی از خدا میخوام ب مراد دلت برسی واسه منم دعا کن💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یخورده کامل توصیح بدین وقتی تاپیک میزنین چطوری اذیت میکنه؟ 

خیلی بهم گیر میده نمیذاره حتی با مامانم یجا برم روم دس بلند میکنه زیادی سرم داد و بیداد میکنه حتی ب طرز لباس پوشیدنمم گیر میده وقتی ی ماتیک میزنم میگه چیه خبریه باز ارابش کردی میگم بابا دلم خواست دبگ میگخ گمشو پاک کن خیته شدم منم ادمم مبخوام زندگی کنم خب

بهترین ادم اونیه ک عشقش جلو چشمش با کس دیگه ای هس و ارزو های این داره دونه دونه خراب میشه ولی بازم براش ارزوی خوشبختی میکنه🤞😏
يا درستش كن و علاقمند شو يا جداشو گزينه ديگه اي نيست

میخوام جدا شم ولی میدونم اون جدا نمیشه میگه جداشی زندگیتو خراب میکنم

خیلی بهم گیر میده نمیذاره حتی با مامانم یجا برم روم دس بلند میکنه زیادی سرم داد و بیداد میکنه حتی ب ...

منم شرایطم مثل شماس، الان تاپیک زدم بخونین 

22 سالمه اما بر خلاف سن کمم خیلی ناراحتی و مشکلات داشتم و تو زندگیم فهمیدم اگه تو هر کاری اول خدارو در نظر بگیریم و اونو یادمون باشه حتی اگه پایان خوبیم نداشته باشه، آرامش خاطر داریم، تویی ک امضامو میخونی از خدا میخوام ب مراد دلت برسی واسه منم دعا کن💜