2777
2789
عنوان

وقتی مهریه بشه فقط چهارده سکه

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 57 پست
سکه برای جبران آسیب هایی هست که اگه یه روز زدند. هر چقدر هم چشم ها باز باشه بازم هندونه ی سربسته ست

فقط مرد میتونه ب زن آسیب بزنه؟؟ اگه برعکس بود زن برای جبران باید چیکار کنه؟

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فکر میکردم با کلاس ها مهریشون بالاس😂😂😂

نمیدونم. از نظر من هر چی کمتر با کلاستر الان بازیگر هارو ندیدی با افتخار میگن من مهریه ندارم یا فقط چند شاخه گل فلان

بین زن ها یعنی؟ اخه نباید درد مشترک هم جنس ها باشه؟ همه با هم توی این کشور حقی نداریم

متاسفانه تو سایت اکثرا دو دسته هستن و باهم همیشه جنگ دارن

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
نمیدونم. از نظر من هر چی کمتر با کلاستر الان بازیگر هارو ندیدی با افتخار میگن من مهریه ندارم یا فقط ...

آهااا من به شخصه حس خوبی به مهریه ندارم

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

بایدی وجود نداره زن درازای بخشش مهریه اش حق طلاق داره قبلا توافق بایدمیکردندالان دیگه توافق مرد لازم ...

خب چه فایده ایی داره؟ مرد آدمو مثل یه دستمال استفاده شده هر وقت خواست از خونه اش پرت کنه بیرون؟

حرفت رو قبول دارم بحث فقط مهریه نیست قانون داره نشون میده که سمت آقایون هست، اون کاربر هم منی که خون ...

مردها الان دیگ با بدون مهریه هم ازدواج نمیکنن بهشون بگی حتی خودم مهریه بهت میدم هم حاظر به ازدواج نبستن

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨
خب چه فایده ایی داره؟ مرد آدمو مثل یه دستمال استفاده شده هر وقت خواست از خونه اش پرت کنه بیرون؟

این ب ذات و شخصیت طرفه ن مهریه

اطرافم ادم بوده مهریه اش گل بوده و یک سکه فقط

طرف مثل فرشته ها باهاش رفتار میکرد

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨
نمیدونم. از نظر من هر چی کمتر با کلاستر الان بازیگر هارو ندیدی با افتخار میگن من مهریه ندارم یا فقط ...

اونا دروغگوئند و هنرپیشه اند. اتفاقا اون قشر اهل بریز و بپاشند. طرف لابد خونه به اسمش کردند که ناز میاد که مهریه ندارم. حرفاشون باید جهت دار باشه که مردم رو به سمت خاصی هدایت کنه

۱۰۰۰سکه ایاشم نامردبودن همین کارو میکردن مهریه راه نجات ازنامردی نیست انتخاب بایددرست باشه