یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
بین زن ها یعنی؟ اخه نباید درد مشترک هم جنس ها باشه؟ همه با هم توی این کشور حقی نداریم
متاسفانه تو سایت اکثرا دو دسته هستن و باهم همیشه جنگ دارن
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
نمیدونم. از نظر من هر چی کمتر با کلاستر الان بازیگر هارو ندیدی با افتخار میگن من مهریه ندارم یا فقط ...
آهااا من به شخصه حس خوبی به مهریه ندارم
تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱
نمیدونم. از نظر من هر چی کمتر با کلاستر الان بازیگر هارو ندیدی با افتخار میگن من مهریه ندارم یا فقط ...
اونا دروغگوئند و هنرپیشه اند. اتفاقا اون قشر اهل بریز و بپاشند. طرف لابد خونه به اسمش کردند که ناز میاد که مهریه ندارم. حرفاشون باید جهت دار باشه که مردم رو به سمت خاصی هدایت کنه