2777
2789
عنوان

درخت زیتون🫒

1133 بازدید | 22 پست

بچه ها ما تو حیاطمون یه درخت زیتون داریم

تا الان به چشم درخت تزئینی بهش نگاه میکردیم

ولی چند وقت پیش دیدیم خیلی بار داده چنتا شو برداشتم برای استفاده خوراکی ولی چشمتون روز بد نبینه مثل زهرمار تلخ بودن  

چند روزم گذاشتمشون تو آب و نمک فراوون ولی تغییری نکردن

زیتون سیاه هستن

چیکار باید کرد که این تلخیشون بره؟

نکنه واقعا هم فقط تزئینیه و خوراکی نیستن؟  

جاویدان ایران 🌅🦁 نور کافی برای کسانی که میخواهند ببینند وجود دارد، همانطور که تاریکی کافی نیز برای کسانی که نمیخواهند ببینند.

نه عزیز زیتونو باید تلخیشو گرفت ولی بلد نیستم. همه زیتونا تلخن.

عههه

ترسیدما..😅

گفتم نکنه سمی باشن😬

جاویدان ایران 🌅🦁 نور کافی برای کسانی که میخواهند ببینند وجود دارد، همانطور که تاریکی کافی نیز برای کسانی که نمیخواهند ببینند.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم 😐😐😐😐شما که همش نباید بزاری تو اب نمک 

باید وقتی زیتون رو شستین بریزین تو یه قابلمه اب و یه پودری به اسم سود بهش بزنین تا سه چهار روز تو اون پودر بمونه تا تلخیش بره 

بدین به یه کار بلد براتون شور کنه 

یه مواد هست شمال داره تا اونو نزنی تلخیش نمیره ماهم داریم هرچقد ابنمکشو عوض کردیم تلخیش نرفت که نرفت باید اون موادو بزنی

میشه برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات بفرستی🌸و خداوند بزرگ تر از درد های ماس❤
عزیزم 😐😐😐😐شما که همش نباید بزاری تو اب نمک  باید وقتی زیتون رو شستین بریزین تو یه قابلمه ا ...

آهااااان

ممنون عزیزم 🥰

بدبختا رو اینقدر گذاشتم تو آب نمک پف کردن و نرم شدن فکر نکنم دیگه بدرد بخورن اصلا😅🤭

اگه زیتون‌ها سیاه شدن دیگه بدرد شوری یا ترشی نمیخورن

مگه مدلشون سیاه نیست؟

اینا از اول سیاه بودن🤔

تو خودت از بس شیرینی ک به دهنت تلخ اومدن قشنگم😘😍

به به ببین کی اینجاس😁

از این طرفا پری خانوم (با لحن فریبرز باغبیشه بخون😛)

فداتشم به پای شما که نمیرسم😌

عزیزم حتما دنبال یه ادمی که بلد باشه شور کنه بگردین  حیفن، زیتون گرونه

کسی نیست اطرافم متاسفانه🥲

خودم باید یاد بگیرم🤧

زیتون چه وقت سال میوه میده؟

2790
2778
2791
2779
2792