2821
2789
عنوان

درخت زیتون🫒

| مشاهده متن کامل بحث + 1137 بازدید | 22 پست
هی باید ابشونو عوض کنی من یبار 40کیلو زیتو چیده شده رو خودم قابل خوردنش کردم   ولی زحمت د ...

چجوری؟

من هر روز آب و نمکشونو عوض کردم ولی نشد که نشد ...🤧

جاویدان ایران 🌅🦁 نور کافی برای کسانی که میخواهند ببینند وجود دارد، همانطور که تاریکی کافی نیز برای کسانی که نمیخواهند ببینند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به به ببین کی اینجاس😁 از این طرفا پری خانوم (با لحن فریبرز باغبیشه بخون😛) فداتشم به پای شما که ن ...

آی ننه😍

میدونی بعد از چتد وقت اومدم و یهو دیدمت؟زهی سعادت😍😍

تورکیه باشون ساغ اولسون..آذربایجان وار اولسون..خوی باشون ساغ اولسون..ایرانیمیز وار اولسون..🏳از جنس اتحاد🤍      freedom🕊

سلام .

باغدار زیتونیم 

زیتون سالی ی بار میوه میده .

اگ هنوز سبز هستن بچینین و با سنگ بهش ضربه بزنین تا مثل پسته خندان دهنش باز بشه اما دونه نشکنه .

بعد بریزید تو اب نمک ی هفته ده روز بمونه .

بعد ب اندازه خوراک ی هفتتون رو جدا کنین بذارید کنار سینک هر روز یا ی روز درمیون ابش رو عوض کنین .

بعد هر سری تست کنین ب طعم دلخواه برسه

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

زیتون ک سیاه شد و ب اصطلاح ب روغن افتاد میچینیم و میبریم کارخونه برای روغن کشی

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

سلام . باغدار زیتونیم  زیتون سالی ی بار میوه میده . اگ هنوز سبز هستن بچینین و با سنگ بهش ضرب ...

مرررررسی عزیزم    

جاویدان ایران 🌅🦁 نور کافی برای کسانی که میخواهند ببینند وجود دارد، همانطور که تاریکی کافی نیز برای کسانی که نمیخواهند ببینند.

آی ننه😍 میدونی بعد از چتد وقت اومدم و یهو دیدمت؟زهی سعادت😍😍

عزیییزم  

خوشحال شدم دیدمت    

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز