2777
2789
عنوان

شوهر پولدار یا بی پول

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 88 پست
معیاری برای زیبایی و‌زشتی در ازدواج وجود نداره مهم‌به دل نشستن چهرست اگه به دلت نمیشینه قیافش اذیت ...

ن اتفاقا ب دلم میشینه

خدایا ببخشید ک من دارم به اون میگم زشت ولی هرجاام میریم دوس دارم اونم باشدش چون خیلی مهربونه خیلی خوش روعه خیلی اخلاقش خوبه منتها در کنار زشتی یه ایراد دیگه ام داره که  (خلا×ف کاره) از اونا ک مثلا ۱۰ کیلو باهاشونه میبرن میارن

من یه دختر قوی ام، هیچوقت کم نمیارم ،شاید به یه فنجون قهوه، یا کمی گریه، یا موندن یه روز توی تخت نیاز  داشته باشم،ولی قوی برمیگردم.  یا حق♡                                                       

اگه کار داشته باشه حتی معمولی من گزینه ۲رو انتخاب میکنم بخاطر اخلاق... چون واقعا بد اخلاقی آدمو پیر میکنه.. دارم از دوستام که واقعا تو یه اتاق زندگی میکردن اوایل زندگی ولی خیلی ماشالله زندگیشون خوب بود ولی داشتمم از دوستام چنتا چنتا خونه و حقوق شرکت نفت ولی چ فایده؟  اخلاق بد گیر دادن الکی خسیس دوستم میخواست خودکشی کنه

دیدم که پوست تنم از انبساط عشق ترک میخورد!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم قبول میکردم صددرصد  البته پولش زیاد باشه بشه زشتیشو تحمل کرد 😂

خخخخ چن سالته

من یه دختر قوی ام، هیچوقت کم نمیارم ،شاید به یه فنجون قهوه، یا کمی گریه، یا موندن یه روز توی تخت نیاز  داشته باشم،ولی قوی برمیگردم.  یا حق♡                                                       
ن اتفاقا ب دلم میشینه خدایا ببخشید ک من دارم به اون میگم زشت ولی هرجاام میریم دوس دارم اونم باشدش چ ...

😐

سرکارمون گذاشتی؟؟!

نگاه و صداو وجود نازنینتو دیگه واسه همیشه کم دارم مامان بزرگ عزیزم.
حل میشه خیلیییییییییییییی ام مهربونه  یعنی اخلاقش عالیه مدام بهم پیام میده منم هربار خیلی بد ...

عزیزم جدا از شوخی 

با این چیزا نمیفهمی طرف مهربون هست یا نه 

تو انتخابت خیییییییییلی دقت کن بعدا پشیمون نشی 

انشاالله در هر صورت خوشبخت بشی 

اگه کار داشته باشه حتی معمولی من گزینه ۲رو انتخاب میکنم بخاطر اخلاق... چون واقعا بد اخلاقی آدمو پیر ...

منم همه فک می‌کنن خیلی خوشبختم و خیلی سازگارم با بی پولی ها و بدبختی های شوهرم ولی هیچ کس از دلم خبر نداره