2777
2789
عنوان

شوهر پولدار یا بی پول

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 88 پست
والا من حاضرم بداخلاق باشه ولی پولدار فقط خرید کنم  چپو راستمم نی اخلاقش والا

عزیزم به این هم فکر کن که بداخلاق باشه ممکنه بهت پول هم نده. از این جنبه هم ببین.  به نظرم بی پول دست و دل باز بهتر از آدم پولدار خسیس و بداخلاقه.

بزن باران به نام هرچه خوبیست / به زیر آوارگاه پای کوبیست / مزار تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر پولداریشون پشیمونم وگرنه نه قیافه داشت نه تحصیلات😂

قیافه بعد یه مدت عادی میشه ولی اگه تو این زمونه و این مملکت پول نداشته باشی که هیچی

❤️شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی ولی حالا که دعوت شده ای تا میتوانی زیبا برقص❤️

به نظرم دومی به اولی ارجحه

بهدخدا دوسه روز پیش که توی دوار داشتم قیمت مغازه و‌خونه های شمال شهر رو‌چک‌میکردم

میدیدم مثلا اجاره ی ماهیانه ۷۰،۱۰۰،۶۰میلیون تومنه

با خودم‌میگفتم‌کسی که هییییچ دغدغه ی مالی نداره تو زندگیش،زندگیش‌چه طوره؟!

عد خودمو‌گذاشتم جاش

دیدم واقعا اونقدرا تو حالم تاثیر نداره نهایتا در سال چندتا سفر بیشتر برم

خونمم یکم قشنگتر بشع

ولی دغدغه های اصلیم‌ که باعث خوشبختی و‌خوشحالیم‌میشن با پول تغییری نمیکنن،خوشبختی بچه هام‌و‌عاقبت به خیر شدنشونو هییییچ مقدار پولی تضمین نمیکنه چه بسا خیلی اوقات محدودیت مالی باعث رشد بشه 

کدوم پول می تونه منو از آینده مطمئن کنه که بدونم داداشم‌خوشبخت میشه داداشم نمی لغزه

خلاصه که ... خدا سلامتی بده و‌شوهرِ انسان

نگاه و صداو وجود نازنینتو دیگه واسه همیشه کم دارم مامان بزرگ عزیزم.
اینم خیلی خوبه ولی نه برای امثال من که سلول های تحتانی گشادی داریم 

گاهی اوقات تنها راهی که جلوی آدمه مستقل بودنه و چاره‌ای نداری جز اینکه مستقل باشی. من که الآن میبینی اینجا دارم میچرخم، دو دیقه کار میکنم، پنج دیقه میام نینی سایت     ولی خب مجبورم کار کنم. خودم کار کنم آرامشم بیشتره تا اینکه با یه آدم بی‌پول باشم، یا اینکه با یه آدم بداخلاق باشم. هیچی توی زندگی مهمتر از آرامش روحی نیست. 

خداروشکر 🙏🙏🥺

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
من یه کیس همینجوری خواستگارمه ولی زشته موندم چکار کنم 😂

معیاری برای زیبایی و‌زشتی در ازدواج وجود نداره

مهم‌به دل نشستن چهرست

اگه به دلت نمیشینه قیافش اذیت میشی بهش فکر نکن

نگاه و صداو وجود نازنینتو دیگه واسه همیشه کم دارم مامان بزرگ عزیزم.
این زشتی باعمل ویا چند تا کرم حل نمیشه ؟

حل میشه

خیلیییییییییییییی ام مهربونه 

یعنی اخلاقش عالیه

مدام بهم پیام میده منم هربار خیلی بد جوابشو میدم ولی دس بردار نیست

من یه دختر قوی ام، هیچوقت کم نمیارم ،شاید به یه فنجون قهوه، یا کمی گریه، یا موندن یه روز توی تخت نیاز  داشته باشم،ولی قوی برمیگردم.  یا حق♡