2777
2789
عنوان

بهترین راه درمان وسواس چیه؟

312 بازدید | 33 پست

سلام دوستان گلممم من وسواس بیمارانگاری دارم بیشتر گاهی مذهبی هم داشتم،بنظر شما برای درمان وسواس و ترس بهترین راه اینک بااون ترس مواجه بشیم؟یا سعی کنیم توی اون شرایط قرار نگیریم؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم وسواس از اعصاب نشعت میگیره اونایی که تو زندگی مشکلاتشون بیشتره دچار وسواس میشن چه وسواس قکری چه وسواس تمیزی شما اول باید روح خودت رو کنکاش کنی ببینی کدوم موضوع باعث ازارت شده تا مشکلات رو از خودت دور نکنی همواره وضعیتت همینه 

عزیزم رفتم پیش روانشناس گفت باید با ترسات روبرو بشی فرار نکنی اما منی ک ازخیلی چیزا میترسم چطوری این ...

مثال بزن ببینم در چه حده؟,گاهی وسواس باید همزمان با دارو درمان بشه

روانشناس هستم.کمک خواستی درخواست دوستی بده ❤️
الان درمان شدی عزیزم؟؟؟چیکار کردی؟

تا حدودی تونستم خودمو کنترل کنم خیلی سخته ولی خودمو به بیخیالی میزنم تظاهر به بیخیالی میکنم نمیدونم کارم درسته یا نه ولی خیلی از قبل بهتر شدم

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

به مدت یک شب دور تا دور تخت شاید بشود پنجاه عدد سیب

جواب داده برای کسی؟؟

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
عزیزم رفتم پیش روانشناس گفت باید با ترسات روبرو بشی فرار نکنی اما منی ک ازخیلی چیزا میترسم چطوری این ...

ببین روانشناس های خوب که در این زمینه ماهر باشن خودشون این مواجهه رو برات انجام می دن طی یه سری جلسات. مثلا می گن اول در چه حد مواجه بشی بعد هی بیشترش می کنن و با هم صحبت می کنید و... البته فکر کنم روش های مختلفی هست که یکیش مواجهه است برای همین اگه بتونید پرس و جو کنید شهر خودتون یه شخص ماهر پیدا کنید خوبه. البته شاید مشکل شما زیاد نبوده که اون گفته خودتون برید درمانش کنید

عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد   ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست
تا حدودی تونستم خودمو کنترل کنم خیلی سخته ولی خودمو به بیخیالی میزنم تظاهر به بیخیالی میکنم نمیدونم ...

عزیزم من بیمار انگاریه وسواسم بیشتر،روی سینه هام مثلا جوش میزنه میترسم ،میترسم از سینه هام خون بیاد بیینم مدام سوتین و سینه هامو چک میکردم،الان من چیکار کنم خوب بشم؟سعی کنم چشمم ب جوشای روی سینم یا لباس زیرم نیوفته؟