2777
2789
عنوان

بهترین راه درمان وسواس چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 33 پست

من خودم همینکه مینویسمش مسئله حل میشه

کلا میگن اگه بتونی مشکلتو بنویسی ۵۰درصدش حل میشن

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

من خودم همینکه مینویسمش مسئله حل میشه کلا میگن اگه بتونی مشکلتو بنویسی ۵۰درصدش حل میشن

من ی سری آدم اذیتم میکنن.واسع همین اینجور شدم 

قشنگ ترین فصل زمستون .خدایا شکرت بخاطرش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ی سری آدم اذیتم میکنن.واسع همین اینجور شدم 

دقیقا منم بخاطر این موضوع خیلی اینجوری شدم

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

عزیزم رفتم پیش روانشناس گفت باید با ترسات روبرو بشی فرار نکنی اما منی ک ازخیلی چیزا میترسم چطوری این ...

وسواس از اضطرابه . یه ترسهایی توی ناخودآگاه داری 

اون ها باعث تولید فکر میشن .

یه راهکار اینه اون افکار رو بیرون بکشی و بی اعتبارکنی این طوری که باهاشون یه گفت و گو ترتیب بدی و ببینی که چه قدر بی منطق و بی فایده آن. 

مرنج و مرنجان
دقیقا منم بخاطر این موضوع خیلی اینجوری شدم

مثلا می‌خوام ی کاری انجام بدم حرفاشون و اذیتاشون میاد تو ذهنم .بعد حس خستگی بهم دست میده عصبانی میشم نمیتونم کار کنم میرم دراز میکشم 

قشنگ ترین فصل زمستون .خدایا شکرت بخاطرش
مثلا می‌خوام ی کاری انجام بدم حرفاشون و اذیتاشون میاد تو ذهنم .بعد حس خستگی بهم دست میده عصبانی میشم ...

خدا از اینجور ادما نگذره که اینجوری روانو به هم میریزن

عزیزم من بیمار انگاریه وسواسم بیشتر،روی سینه هام مثلا جوش میزنه میترسم ،میترسم از سینه هام خون بیاد ...

من ترسی رو که داری ندارم اصلا از چیزی نمیترسم اره اصلا چک نکن ذهن انسان خیلی قویه خیللی فقط کافی چند بار امتحان کنی عادت میکنی به بیخیالی قدرت ذهنتو دست کم نگیر من یه جور بودم که باعث عذاب کشیدن طرف مقابلم میشدم ولی سعی کردم از قدرت ذهنم استفاده کنم اگه قدرت ذهنتو باور کنی میتونی کنترل کنی

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

بله مادرم

من خواهرم خیلی وسواس داره ۱۷ سالشه.تا چند روز این کار انجام بده

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
چقدر احتمال داره از سینه ت خون بیاد عزیزم ؟ ۱ تا ۱۰۰

خب عزیزم سینه هامو بارها چک کردم خداروشکر سالمه علایم خاصیم ندارم اما میترسم یا الان بازم رو سینم جوش زده میگم اخه چرا میزنه؟؟اگ زبونم لال نره چی؟باز میترسم

من ترسی رو که داری ندارم اصلا از چیزی نمیترسم اره اصلا چک نکن ذهن انسان خیلی قویه خیللی فقط کافی چند ...

من الان روسینم جوش زده ترسیدم عزیزم میگم برم چک کنم دوباره،یا ذهنم میگ اگ نره چی؟؟چیکار کنم الان راهه درسته؟