2777
2789

تجربی یا ریاضی یا انسانی کدومی؟

یا رب نظر تو برنگردد،با افتخار ترکم، هر وقت به پرتگاه زندگی رسیدم‌ خدا گفت بپر، ترسیدم،اما به خالق جهان هستی اعتماد کردم وقتی افتادم،یکهان اوج گرفتم،من به خدایم ایمان دارم.یک دختر دهه هشتادی عاشق کتاب،درسخون،پر از تجربه،خوشکل موشگل😂و همینطور ضربه دیده از روزگار، از آدما🙂یادمه از بچگی تا این لحظه هیچوقت خوشبختی ندیدم،اما بازهم خدایا شکر حتی بخاطر حکمت مشکلاتم⁦❤️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره گلی من کارشناس مشاوره و برنامه ریزی تحصیلی هستم دوستانه گاهی به بچها مشاوره میدم 

من بودجه برای مشاور ندارم ولی خیلی نیاز به یه نفر دارم کمک کنه برنامه داشته باشم 

سلام

تجربی

کلاس چندمی؟

معدلت در چه حد؟

ساعت مطالعه چقدرع؟

استفاده از گوشی؟

سطح علمیت نسبت به دریافت در چه حد؟

می‌خوام بهت برنامه بدم منم تجربی ام

یا رب نظر تو برنگردد،با افتخار ترکم، هر وقت به پرتگاه زندگی رسیدم‌ خدا گفت بپر، ترسیدم،اما به خالق جهان هستی اعتماد کردم وقتی افتادم،یکهان اوج گرفتم،من به خدایم ایمان دارم.یک دختر دهه هشتادی عاشق کتاب،درسخون،پر از تجربه،خوشکل موشگل😂و همینطور ضربه دیده از روزگار، از آدما🙂یادمه از بچگی تا این لحظه هیچوقت خوشبختی ندیدم،اما بازهم خدایا شکر حتی بخاطر حکمت مشکلاتم⁦❤️⁩
کلاس چندمی؟ معدلت در چه حد؟ ساعت مطالعه چقدرع؟ استفاده از گوشی؟ سطح علمیت نسبت به در ...

من دوازدهم هستم 

روزای که مدرسه میرم فقط برای کنکور ۳ الی ۴ ساعت میخونم 

البته به جز امتحانای مدرسه و.. اونا رو حساب نمیکنم

معدلم پارسال ۱۸.۹۰ شد 

سلام

من بودجه برای مشاور ندارم ولی خیلی نیاز به یه نفر دارم کمک کنه برنامه داشته باشم 

هزینه لازم نیست عزیزم گفتم که دوستانه کمک میکنم در آینده قصد دارم دفتر مشاوره مشغول بشم الان فقط طبق تجربه کمک میکنم دوست داشتی درخواست بده آیدی تلگراممو بهت میدم ، سطح الانت و رشته هدفت و چیزای مربوط رو بهم بگو من با چندتا ویس از خودت یه مشاوره می‌سازم 🥰

من دوازدهم هستم  روزای که مدرسه میرم فقط برای کنکور ۳ الی ۴ ساعت میخونم  البته به جز امت ...

عزیزم خیلی کمه ساعت مطالعه

باید روزی یک ساعت اضافه کنی