minuuuuuuuu مدیر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 63 عنوان بتا .. :/ | مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 17 پست ۷/۲۵ بتا دادم ۱۱۰۰بود دکتردوباره برام آز نوشت۸/۱ بتا دادم شده ۱۸۸۰۰ تو شیش روز انقد بالا رفته طبیعیه؟یا زیادی بالارفته :/ خدایاشکرت برای این نی نی توشکمم😍🙏چشم همه ی منتظراروروشن کن🙏🙏 1401/08/02 | 09:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
minuuuuuuuu مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 63 آره الان ساک بارداری رو نشون میده. اگه میتونی ۱۰ روز دیگه هم صبر کن مستقیم برو صدای قلبشو هم بشنو. ا ... اره دوباره استرس میگیرم ک صدای قلب نبودواینا همون هفته دیگه میرم💓 خدایاشکرت برای این نی نی توشکمم😍🙏چشم همه ی منتظراروروشن کن🙏🙏
nazanin00 عضویت: 1396/12/10 تعداد پست: 2719 اره دوباره استرس میگیرم ک صدای قلب نبودواینا همون هفته دیگه میرم💓 انشاءالله به سلامتی دوران بارداری رو بگذرونی. 😍😍 خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد. خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
minuuuuuuuu مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 63 انشاءالله به سلامتی دوران بارداری رو بگذرونی. 😍😍 مرسی عزیزدلم💋 خدایاشکرت برای این نی نی توشکمم😍🙏چشم همه ی منتظراروروشن کن🙏🙏