2821
2789
عنوان

بتا .. :/

506 بازدید | 17 پست

۷/۲۵ بتا دادم ۱۱۰۰بود دکتردوباره برام آز نوشت

۸/۱ بتا دادم شده ۱۸۸۰۰ تو شیش روز انقد بالا رفته طبیعیه؟یا زیادی بالارفته :/

خدایاشکرت برای این نی نی توشکمم😍🙏چشم همه ی منتظراروروشن کن🙏🙏

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

طبیعیه معمولا میگن هر دوروز دوبرابر میشه.

مبارک باشه

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
طبیعیه معمولا میگن هر دوروز دوبرابر میشه. مبارک باشه

اخه برا ۶روز هر ۴۸ساعت میشه ۹۰۰۰ الان شده ۱۸۸۰۰

اخه برا ۶روز هر ۴۸ساعت میشه ۹۰۰۰ الان شده ۱۸۸۰۰

اصلا حساب نکن الکی استرس میگیری حداقلش دوبرابره. هرکسی فرق داره. منکه یکبار بیشتر آزمایش نرفتم که استرس نگیرم

انشاءالله سونو میری میبینی همه چی سرجاشه صدای قلب بچه رو بشنوی

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
یه سوال اینکه دوستان مینویسن بتام پایینه یا بالاس یعنی چی؟ بتا دقیقا ب چی میگن؟

میزان هورمون پروژسترون که در زمان بارداری توی آزمایش خون مشخص میشه.

یک چیزی بگم اگه دکترت مدام با آزمایش و اینجور چیزا بهت استرس میده از همین اولش دکترت رو عوض کن. خیلی اذیت میشی. یک دکتر آروم و باتجربه و بااخلاق و خوشبین انتخاب کن

یک چیزی بگم اگه دکترت مدام با آزمایش و اینجور چیزا بهت استرس میده از همین اولش دکترت رو عوض کن. خیلی ...

میگه میخوام قدم ب قدم پیش بری ی موقع خدایی نکرده خارج رحم نباشه😐 دفعه سومه آز بتا میدم

میگه میخوام قدم ب قدم پیش بری ی موقع خدایی نکرده خارج رحم نباشه😐 دفعه سومه آز بتا میدم

آخه خارج رحم علایم داره الکی نیست. منم اولش استرس همین خارج رحم داشتم دکتر چنان مطمئن گفت خیالت راحت خارج رحمی نیست که دیگه دیدم از نظر روحی هم به بیمارش توجه داره و امید میده تا آخرش پیشش رفتم

خارج رحم درد و لک بینی و دردشونه و حالت تهوع و ... داره.

کاش بجای این آزمایش ها یک سونو مینوشت راحتت میکرد.

آخه خارج رحم علایم داره الکی نیست. منم اولش استرس همین خارج رحم داشتم دکتر چنان مطمئن گفت خیالت راحت ...

الان تازه تو هفته هفتم سونو نشون میده؟

الان تازه تو هفته هفتم سونو نشون میده؟

آره الان ساک بارداری رو نشون میده. اگه میتونی ۱۰ روز دیگه هم صبر کن مستقیم برو صدای قلبشو هم بشنو. اگرم استرس داری میتونی تا آخر هفته بری سونو

البته دکترها میگن تو هفته ۷ هم صدای قلب ممکنه شنیده بشه اما بازم برای اینکه استرس نگیری بزار ۸ تموم بشه بعد برای قلب برو

من ۸هفته و ۴ روز رفتم