لامصب زندگی رو مختل کرده. الان تو کامنتا یه نفر گفته بود خالش با این ویروس فوت کرده خیلی ترسیدم. مدرسه خواهرم همه هی نوبتی پشت سرهم میگیرن بعد مثل کرونا نیست که یه بار بگیری هی چند بار ممکنه پشت سرهم بگیری خوب اینطوری چیزی ازت نمیمونه که. بچه ها هی تو مدرسه مریضیمیگیرن میارن به خانواده ها میدن چیکار میشه کرد از بدن درد و سردرد مردم به خدا 🤕🤕
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست
جدی میگی دکتر میگفت پنجروزه خوب میشن که 😖
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
به شایعه ها توجه نکن عزیزم ویروسای الان یا جهشه کروناس یا انفولانزاس یا سرماخوردگی اگه مورد شدیده احتمالا انفولانزاس بیشتر طول میکشه و اینجوری نیست پشت بندش بگیری فقط میزان انتی بادی زودتر کاهش پیدا میکنه
کاش مدارس وتعطیل میکردن یه هفته مجازی میبود به خدا از جون بچه هاذبهتر که نیست بیمازستانت پر از بچه ...
دقیقا همش دعا میکنم مجازی بشه حداقل یکی دو هفته هر بچه ای رو میبینی مریض شده. پارسال که مجازی بود اصلا خبری نبود از این مریضی.
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
خوبی مجازی این بود لااقل بچه ها مریض نمیشدن من پسر کوچکم از اول مهر که رفته مریضه خوب نشده بازم گرفت کلاس اول هم هست کاش یه فکر اساسی میکردن خودم هم ازش گرفتم دیشب تا الان حال ندارم
خوبی مجازی این بود لااقل بچه ها مریض نمیشدن من پسر کوچکم از اول مهر که رفته مریضه خوب نشده بازم گرفت ...
دقیقا. بچه ها خیلی دیر خوب میشن به خانواده ها هم انتقال میدن 🤦🤦