من ۳سال با ال دی جلوگیری کردم بعداین ماه رفتم سونوبرای اقدام گفت فولیکول غالب نداری فولیکولای زیادی داری اماریزن الان هم۳۵روزه پریودم تموم شده چن روزپیش تست دادم منفی اومدچیکارکنم امکان داره حامله باشم😢
بهنظرمنتویتاریخبهغیرازسقراطوبقراطیهنفربهاسمحبهیمقراط هم بوده ولی چون نتونسته آدم مهمی بشه تاریخ فراموشش کرده😁منم به یادش اسم کاربریمو گذاشتم حبهیمقراط که لااقل ی نامی ازش بجابمونه😂
کاش ال دی نمیخوردی البته ال دی نازایی نمیاره احتمالن تنبلی داشتی خبر نداشتی چون منم پنج سال ال دی خوردم
دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید