2821
2789
عنوان

خرید سیسمونی😢😔

211 بازدید | 32 پست

سلام خانوما ، من سیسمونی رو مامانم گرفت ولی خیلی پشیمونم😔 مدام غصه میخورم که چرا این کارو کردم و این همه تو خرج افتادن، کاش لااقل میگفتم خودشون هر چقدر صلاح میدونن بگیرن، کاش پاک می‌شکست و نمی‌رفتم خیلی پشیمونم،کلا همه چی لباس و خرده ریزا با تخت و کمد 17 در اومد تقریبا، فک نمی‌کردم اینقدر زیاد بشه طفلی مامان و بابام😢😭😭 عذاب وجدان داره منو می‌کشه😔

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقدر شد با تخت و کمد من هم می‌خوام بخرم برای دخترم 

نوشتم 17 تومن

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

والا خوب خریدین من ۶ سال میش ۱۵ شد تازه چیز انچنانی هم نخریدم

اره ادم عذاب وجدان میگیره من که نمیذاشتم زیاد اسباب بازی و اینجیزا بخره به بهونه قدیمی شدن ولی مامان با اینکه  وضع  درامدش معمولی بود ذوق خرید داشت

آفرین تا میتونید لایک کنید.امضا قبلیم نوشتم ممنون میشم لایک نکنین کسی گوش نداد گفتم برعکس بگم شاید اثر کنه😁
دستشون درد نکنه عیب نداره بعدا براشون جبران کن  منم خریدم بنده خدا ۸۰ پول سیسمونی دادن  ...

آره خدا خیرشون بده ولی طاقتم نمیاد ، تو که خیلی گرون شده😅 آره انشاالله بتونم جبران کنم خدا کمکم کنه شرمنده نشم

راستی مبارکت باشه عزیزم با خوشی استفاده کنی 

ممنون گلم 😘 سلامت باشی همیشه

آره خدا خیرشون بده ولی طاقتم نمیاد ، تو که خیلی گرون شده😅 آره انشاالله بتونم جبران کنم خدا کمکم کنه ...

بره من پارسال شد شصت و خورده 

خودمم به وسایل کم و ارزون قیمت قانع نبودم 

2823
2791
2779
2792