2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی😢😔

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 32 پست
والا خوب خریدین من ۶ سال میش ۱۵ شد تازه چیز انچنانی هم نخریدم اره ادم عذاب وجدان میگیره من که نمیذا ...

احساس میکنم خیلی گرون شده قبلش میگفتم نهااایت ده تومن بشه حالا نمی‌دونم زیاده روی کردم یا کلا گرونه ، کاش میشد یه سری چیزا رو ببرم پس بدم

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
خب اگه میتونی یکم از پولش رو بهشون برگردون اینطوری هم سیسمونی خریدن هم خیای فشاری بهشون نیومده

آره داشتم به همین فک میکردم اگه بشه و داشته باشم بدم لااقل خودم راحت ترم اینجوری

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

احساس میکنم خیلی گرون شده قبلش میگفتم نهااایت ده تومن بشه حالا نمی‌دونم زیاده روی کردم یا کلا گرونه ...

کلا سیسمونی اشتباه که پدر و مادر بدن

ولی واقعا خوب خریدی اگه فکر میکنی خیلی فشار اومده بهشون خودت یکم بهشون بده وگرنه الان که دیگه خریدی مامان من مثلا ناراحت میشد پس بدم 

آفرین تا میتونید لایک کنید.امضا قبلیم نوشتم ممنون میشم لایک نکنین کسی گوش نداد گفتم برعکس بگم شاید اثر کنه😁
باز خیلی خوب شد دستشون دردنکنه 

بنظر من که خیلی گرون شد

باز هم خوب شده ناراحت نباش خواستن که خریدن البته آدم در حد توان میده   خدا کمک کنه من هم بتونم ...

آره اون که درسته بنده های خدا نه نگفتن چقدر پدر و مادر ها سختی میکشن خدا حفظشون کنه، انشاالله شما هم خدا کمکتون کنه 

بنظر من که خیلی گرون شد

وقتی پستونک و میخری ۴۰۰ تومن شیشه شیر ۴۵۰ بعد میخوای گرون نشه انقد وسیله ها گرون شده ک ۱۷ تومن خیلی خوب در اومده واست من ۹ تومن پول دادم فقط یه پلاستیک بزرگ و یه ساک ویه سرویس خواب وسیله شد اصلا ب چشم نمیاد کلی وسیله هم مونده هنوز تازه واجباش 😥

لطفا برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرستی؟🥺🙏
بره من پارسال شد شصت و خورده  خودمم به وسایل کم و ارزون قیمت قانع نبودم

😅 وای تو که خیلی شده ، من از اول هم نمی‌خواستم تو خرج و زحمت بیفتن گفتم نهاایت ده تومن ، الان میخوام از ناراحتی گریه کنم

حتما پول درشت دستت اومد قایمکی بده بهشون

چجوری قایمکی 😔 

کلا سیسمونی اشتباه که پدر و مادر بدن ولی واقعا خوب خریدی اگه فکر میکنی خیلی فشار اومده بهشون خودت ی ...

آره مشکل اینجاست سیسمونیا پس نمیگیرن، بگیرن هم تعویض دارن پول نقد نمیدن، من که خیلی اشتباه کردم ، خدا کنه بتونم یه مقدارشو به عنوان هدیه بهشون برگردونم

وقتی پستونک و میخری ۴۰۰ تومن شیشه شیر ۴۵۰ بعد میخوای گرون نشه انقد وسیله ها گرون شده ک ۱۷ تومن خیلی ...

آره دقیقا من چیز خاصی هم نگرفتم ولی یهو آقاعه گفت ده تومن،همینجوری موندم. بس که گرونه ولی میشد کمتر هم بشه 

تیکه تیکه جمع کن بده نزار شوهرت بفهمه

خدا کنه بتونم، اگه شد یه تیکه طلای کوچیک بگیرم واسه مامانم یا پولشو بدم؟

آره دقیقا من چیز خاصی هم نگرفتم ولی یهو آقاعه گفت ده تومن،همینجوری موندم. بس که گرونه ولی میشد کمتر ...

اشکالی نداره حالا دیگه خریدی با خوشحالی ازشون استفاده کن پول دستت اومد هوای خانوادتو داشته باش الهی ک پاقدم نی نیت انقد پرخیرو برکت باشه ک همیشه جیب خودتو خانوادت پر پول باشه ...بسلامتی زایمان کنی و بدل خوش وسیله هارو استفاده کنی برای نی نیت منم دعا کن زود بگذره بچمو سالم بغل کنم 🙏🙏🙏🙏

لطفا برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرستی؟🥺🙏
خدا کنه بتونم، اگه شد یه تیکه طلای کوچیک بگیرم واسه مامانم یا پولشو بدم؟

انشالله که میتونی عزیزم . فقط یه جوری که شوهرت نفهمه طلا الان گرونه یهویی بخری بهت شک میکنه ‌‌. پولشو کم کم جمع کن بعداً بخر که متوجه نشه . یا اگه میخوای پول بدی هر چی جمع کردی همون لحظه بده بهشون تا حداقل یه ذره از پولشون کم شه والا چه گناهی کردن خرج بچه مارو هم بدن جهیزیه بدن کادو تولد بدن جشن سالگرد ازدواج کادو بدن عیدی بدن تولد بچه بدن اگه یه سفر زیارتی بری بازهم کادو بدن یهو بگیم هرچی دارید بدین به ما دیکع 

اشکالی نداره حالا دیگه خریدی با خوشحالی ازشون استفاده کن پول دستت اومد هوای خانوادتو داشته باش الهی ...

ممنونم عزیزم بابت حرفای قشنگت🌹 چشم حتما اگه قابل باشم دعا گو هستم انشاالله نی نی شماهم بسلامتی بیاد و پر روزی باشه و قدمش خیر مامان مهربون