2777
2789
عنوان

بیاین لطفا

63 بازدید | 12 پست
کم کاری تیروئید دارم الان ماه هشتم خیلی شبا تشنم میشه و گلوم خشک میشه چی بخورم رفع بشه تا صب خیلی اذیت میشم از تشنگی و خشکی گلو با اب و شربت عرقم رفع نمیشه اذیت کننده😫
خدای مهربونم خودت مراقب دختــــــــرام و خـــــــــانواده ام باش!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیابت ندارید؟
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
کمکاری تیرویید باعث خشکی گلو نمیشه.میتونید از آبنبات بدون قند و آدامس فاقد قند و سقز برای رفع خشکی گلو استفاده کنید.
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
اخه من قبلش نداشتم خشکی گلورو تازه از دادم قند و دیابت نداشتم تنها مشکلم کم کاری تیروئید بود علتش گفتم احتمالا همونه
نه عزیزم.من پرستارم.اصلا خشکی گلو ربطی به کمکاری تیرویید ندارد.کلسترول و قند بالا، کبد چرب، استرس و اضطراب زیاد باعث خشکی گلو میشود.
اخه ازمایشو همه چی نرمال بودش غیر اون نمیدونم والا . دکترم گفت متخصص غدد باید بری ک نتونستم وقت بگیرم زود وقت نمیدن علتشو شاید جای دیگه باشه . بازم چک بشه .