2777
2789
عنوان

تو دوران عقد

323 بازدید | 27 پست

تو دوران عقد و نامزدی بیشتر راجب چیا صحبت میکنن؟؟؟

بعد مخارج با خونواده اس یا نامزد ؟ و جهیزیه چطور همشو دختر باید ببره؟

واقعا برام سواله لطف کنین جواب بدین

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

درمورد همه چی

مثلا چیا؟؟

اون دوتا سوال اخرمم لطف کنی جواب بدی

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوران نامزدی وقت میذارن رو شناخت هم دیگه

دوران عقد دیگه هیچی...زندگی میکنی

دوران نامزدی با خرجی خانواده

دوران عقد سهم بیشتر خرجی با خانواده هست

جهیزیه هم بستگی داره رسم ما یخچال و تلویزیون و فرش با داماد هست

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

عقد دیگه رسما و شرعا شوهرته صحبتای اشنایی برای قبل عقد بوده.مخارجم یچیز قراردادی نیس که اگه طرف عاشقت باشه این حرفا پیش نمیاد تا جای بتونه خرجتو میده .جهیزیه هم هرکی یه رسمی داره دیگه

مخارج دختر با شوهرشه چون بعد عقد رسما زن و شوهرند

جهیزیه هم توی بله برون یا قبلش صحبت و توافق میکنند

صحبت هم درباره چیزهایی که قبلا خیلی باز نشده، خط قرمزها، عقاید، سلیقه ها، و مسائل خصوصی

مخارج با خودمه و نامزدم

اما برای جهیزیه طبق رسوم پنج وسیله رو داماد تهیه میکنه

هرچند ما تصمیم گرفتیم خودمون تهیه کنیم تا حد امکان اگر جایی نیاز به کمک باشه از خانواده درخواست میکنیم

همینطور خونمونم خودمون آماده میکنیم

سال 93 عقد کردم

در مورد آینده اهداف مشترک کلا همه چی صحبت میشد

من شاغل بودم یادمه همسرم برام ماشین میگرفت موقع رفت به خونه برام نهار میگرفت

خرید میرفتیم کلا همه چی با ایشون بود

جهیزیه هم خودم شاغل بودم ریز ریز میگرفتم ولی درکل دوتایی گرفتیم بعضی وسایلها رو

میگفت نزار رو خانوادت فشار باشه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
دوران نامزدی وقت میذارن رو شناخت هم دیگه دوران عقد دیگه هیچی...زندگی میکنی دوران نامزدی با خرجی خانو ...

بله درسته م ابجیم میگ چرا راجب همه چی صحبت نمیکنین خب مثلا اینک کی بچه دار بشیم و کی عروسی کنیم و این حرفا و خب مشخصه تا هروقتی کار همسرم رو روال بیفته میخنده بهمون🙁

اها درستع ممنونم عزیزم

در مورد همه چیزدو طرفس هم نامزد هم خانوادهجهیزیه هم نصفه

میشه چنتا مثال مهم از همه چی بزنی

طرفای ما جعیزیه کامل با دختره 🙁

راجع به همه چی حرف میزنن دیگهخرج هم معمولا با خانوادهجهیزیه با توجه به فرهنگ شهرتون

راجع ب همه چی یعنی چی دقیقا چنتا مثال میزنی؟

اوم برای ما جهیزیه کامل با دختره

عقد دیگه رسما و شرعا شوهرته صحبتای اشنایی برای قبل عقد بوده.مخارجم یچیز قراردادی نیس که اگه طرف عاشق ...

ممنونم گلم

بله درسته م ابجیم میگ چرا راجب همه چی صحبت نمیکنین خب مثلا اینک کی بچه دار بشیم و کی عروسی کنیم و ا ...

تو دوران نامزدی درمورد اینکه کی بچه دار بشید

دوران عقد قراره پولی بدن یا نه

با کار و تحصیل موافق هستن یا نه و...

درمورد مسائل جنسی

باید صحبت بشه حتما

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...