2777
2789
عنوان

جوش.....۱۶سالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 18 پست

غصه نخور عزیزم

بخاطر همون گرمیه.

برو داروخانه، بگو ژل ضد جون نیتروژینا می‌خوام

یه تونر ضد جوش هم بمیر بعد از هر شستشو. بزن صورتت

یادت نره صورتتو با فیس براش بشوری.

بعد از شستن، آبرسان و مرطوب کننده مخصوص پوستت بزن

ضد آفتاب هم حتما جز روتینت باشه گلم ضد آفتاب سان سیف بگیر به سنت میخوره و بگو که برای چه نوعی میخوای در ضمن بی رنگشم بگیر

شبها هم روی جوش هات ژل ضد جوش نیتروژینا بزن

بعدش که خشک شد روش سرم ویتامین سی بزن تیره نشه 

سرم ویتامین سی هم باید شب بزنی گلم

من خودم دقیقا مثل تو شدم رفتم داروخونه دکتر داروساز همینارو داد هفده سالمه

یا رب نظر تو برنگردد،با افتخار ترکم، هر وقت به پرتگاه زندگی رسیدم‌ خدا گفت بپر، ترسیدم،اما به خالق جهان هستی اعتماد کردم وقتی افتادم،یکهان اوج گرفتم،من به خدایم ایمان دارم.یک دختر دهه هشتادی عاشق کتاب،درسخون،پر از تجربه،خوشکل موشگل😂و همینطور ضربه دیده از روزگار، از آدما🙂یادمه از بچگی تا این لحظه هیچوقت خوشبختی ندیدم،اما بازهم خدایا شکر حتی بخاطر حکمت مشکلاتم⁦❤️⁩

ضد جوش لامینین عالیه معجزه کرد برا من بعد عمل بینی جوش زدم استفاده‌ش کردم عالی بود الان یکی دیگه ازش گرفتم هر وقته جوش بزنم البته کم شاید یکی نهایتا دوتا میزنم خشک میشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

غصه نخور عزیزم بخاطر همون گرمیه. برو داروخانه، بگو ژل ضد جون نیتروژینا می‌خوام یه تونر ضد جوش ...

اینم اضافه کنم

صبحا ناشتا خاکشیر بخور

و یه مدت از چیزای گرم استفاده نکن

چیزای خیلی چرب هم همینطور

و تا میتونی تو خونه صورتتو دوبار در روز بشور با همون شوینده و تونر آبرسانتو مرطوب کننده بزن

در طول روز هم آب زیاد بخور

باید برسی به پوست‌ت که خوب بشه

یا رب نظر تو برنگردد،با افتخار ترکم، هر وقت به پرتگاه زندگی رسیدم‌ خدا گفت بپر، ترسیدم،اما به خالق جهان هستی اعتماد کردم وقتی افتادم،یکهان اوج گرفتم،من به خدایم ایمان دارم.یک دختر دهه هشتادی عاشق کتاب،درسخون،پر از تجربه،خوشکل موشگل😂و همینطور ضربه دیده از روزگار، از آدما🙂یادمه از بچگی تا این لحظه هیچوقت خوشبختی ندیدم،اما بازهم خدایا شکر حتی بخاطر حکمت مشکلاتم⁦❤️⁩
مرسی عشقم 😂😂😂

خرما خیلی گرمه جوش میاره خرما کمتر بخور . شیر و ماست هم کلا جوش میارن اینارو هم کمتر استفاده کن و مصرف ابت رو بیشتر کن که خونت صاف بشه و بدون ضد افتاد که بدون چربی باشه اصلا تو افتاب نرو