2777
2789
عنوان

واقعا دقت کردین چرا اینقد عجیبه؟

471 بازدید | 18 پست

[اونی ک دوسش  نداری 

هر چقدم ک ازش فرار میکنی 

باز دنبالت میاد^

وقتیم یکی رو دوس داری بیشتر ازت فرار میکنه....

(ببخشید این مثال رو میزنم ولی مث هاپو ک بری سمتش فرارر میکنه بخوای ازش فرار کنی میفته دنبالت)

بی عدالتی یعنیییی همین😐👍🏻]

الان یکی ک این همه تحقیرش کردم

بخاطر من داره عذاب میکشه...

اوندفه با اینکه اصا با هم حرف نمیزنیم برا تولدم بیو زده بودم اومد و تولدم رو تبریک گفت و رفت 

امروز همینطوری بیوش رو چک کردم یهو اتفاقی دقیقا فهمیدم همین روز تولدشه دیدم عین جمله من رو هم بیو زده😐

تولدش رو تبریک بگم  یا بیشتر فکرش مشغول میشه و باز میشم مایه عذاب؟

ممنون از نظرات تک تک شما👩🏻‍🦯

مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***

خب شاید تا اخر عمرت کسی اینجوری دوست نداشته باشه ها،،

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

تجربه شخصی من از زندگی تو کره زمین 

هرچی بیخیال تر  بهتر تر 

ب عبارتی هرچی بیعارتر باشی  همه چی ردیفه برات 😂

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی نمیخوایش دیگه چ حرکتیه

بلاک کن اصن نبینه و تموم

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

اتفاقا باید همینو بچسبی،همین ک اینقد دوست داره،تولدشو تبریک بگو

انشاله توی همین سال،خدا برام یه ماشین میرسونه از یه راه خوب،من امسال حتماا ماشین دار میشم به امید خدا  خدایا ممنونم که ماشین مورد علاقه م رو بهم میدی،خدایا سپاسگزارم
خب شاید تا اخر عمرت کسی اینجوری دوست نداشته باشه ها،،

وقتی تو خودت ب جا اینکه دوسش داشته باشی

حتی بیشتر ازش بدت میاد

مجبور ب انتخابی....؟

من هیچوقت کسی رو که بهش علاقه ندارم رو تحقیر نمی کنم. این حق رو ندارم.

تنها جمله ای ک دلش رو شکست این بود همینکه گف بهم حس داره

چن وقت بعد وقتی گفت دوست دارم♡

من گفتم اصاا دوست ندارم هیچ حسی  هم بهت ندارم:/

منم یکی دوسم داشت ازم سرتربود 😐 با یکی آشنا شدم که هروز میرینه بهمممم  نمیدونم اگه دوسش ندار ...

اوکی😐👍🏻

الان مثلا کراش بی عقلم واسه تولدم ان نشد ی مدت آف زده...

وقتی تو خودت ب جا اینکه دوسش داشته باشی حتی بیشتر ازش بدت میاد مجبور ب انتخابی....؟

حالا ازت سوال دارم من رو یکی کراشم ..تقریبا فکر کنم ابان یا اذر تولدش باشه میخوام با عکسش و صدای خودم کلیپ درست کنم بفرسم واسش ..ب نظرت اون مث شما ب نظرش نمیاد کن ادم پیله و پیگیری ام ..اخه سر ی موضوعاتی با من ب هم زده

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
حالا ازت سوال دارم من رو یکی کراشم ..تقریبا فکر کنم ابان یا اذر تولدش باشه میخوام با عکسش و صدای خود ...

حتی اگر رابطش باهات اوکی هم بود این کار اصا منطقی نیس حالا ک میگی بینتون هم ب هم خورده اصاا کتر درستی نیس

دور برش میداره

من یبار ی اشتباهی کردم کراشم گف برا من جمله بزن منم ی جمله رو از نت کپی زدم براش کم مونده بود منو قورت بده دور برش داش😐

بنظرم بهتره اینکارو نکنی

کراش منم اینجوریههههه ولی بديش اینه پسره فهمید رل زدم اوایل با خشم بم نگاه می‌کرد الان ن دیگه نمی ...

چقد رو اعصابه الان تولدش چن ماه دیگس اگه تا انموقع نیاد و پیام نده عمرااا اگه تبریک بگم

وای من میخواستم الکی یجوری جلوه بدم ک رل زدم غیرتی بشه یعنی اینکارو نکنم؟😐

چقد رو اعصابه الان تولدش چن ماه دیگس اگه تا انموقع نیاد و پیام نده عمرااا اگه تبریک بگم وای من میخو ...

بستگی داره من نگفتم ک همکاریم خودش فهمید 

حتی با همکارای پسرمم حرف میزنم بد نگا میکنه می‌ترسی از نگاش😢 

منم دو سه ماه دیگه تولدشه ولی اصلا ب روی خودم نمیارم 

ون تولدم ب ی ورشم نبود 😒