2777
2789
همکلاسمه تو دانشگاه🥲😭

خب عزیزم تو دانشگاهی خیلی راه ها هست که میتوتی توجهش رو جلب کنی اگه باجنبه اس بهش بگو اگه که نه غیرمستقیم سعی کن نطرش رو درمورد خودت بدونی یا مثلا ببین ایا تو ازاون تیپ دخترایی هسای که خوشش بیاد؟

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چجوری گفتی؟ من پسرعمومه ولی اصلا روم‌نمیشه بهش پیام‌بدم خیلی مغرور و کم حرفه‌سال به سالم‌بخاطر شغل ...

من پیام دادم بهش گفتم یه چی بگم پرو نمیشی گفت بگو ابجی گفتم ابجی خودتی من خیلی دوست دارم و دیگه ادامه دار شد

منم دقیقا از همین میترسم واسه من قضیش طولانیه امروز صبح بعد از 6 سال دیدمش

اره دیگه خاطره بدی شد حالا من با اینهمه  غرور  حالا هرکی میفتاد دنبالم مثلا دوست شم به کسی محل نمیدادم فک کنم کارمای اونا بود😂 ولی اصلا خوب نیست  ابراز علاقه کنی  تا وقتی از علاقه طرف مطمئن نشدی

من پیام دادم بهش گفتم یه چی بگم پرو نمیشی گفت بگو ابجی گفتم ابجی خودتی من خیلی دوست دارم و دیگه ادام ...

اخه من خودم ریدم قبلا بهش گقتم داداش

بگو لال بشی داداش گفتنت چی بود

واسه‌ازدواجم‌ صلوات بفرستید لطفا