2777
2789
عنوان

اقدام

138 بازدید | 21 پست

سلام . بچه ها من سه تا سقط داشتم ، میگن دکتر رزاقی دکتر خوبیه . من الان از سومین سقطم دوماه میگذره می‌خوام دوباره اقدام کنم اما میخوام برم پیش ی دکتر خوب که چهارمی سالم باشه ، هر چی ب مطب دکتر فاطمه رزاقی تماس میگیرم جواب نمیدن چیکار کنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مشکلت چیه

نمیدونم والا ، قبل این سومی کلی آزمایش دادیم ، موقعی که باردار شدم کلی قرص و آمپول و شیاف مصرف کردم . ولی قلبش وایستاد ،

من بارداریام بیشتر از شیش هفته وپنج روز دیگه ادامه پیدا نمیکنه و نه هفته خودم میرم سقط میکنم ، سر سومی هم خودم رفتم بیمارستان سقط کردم 

نمیدونم والا ، قبل این سومی کلی آزمایش دادیم ، موقعی که باردار شدم کلی قرص و آمپول و شیاف مصرف کردم ...

عزیزم😥💔 مادرشوهر منم تعریف میکنه چنتاااا سقط داشته اخرش همسرم شده ،اصلا به دلت بد راه نده خدا میخواد بنده هاشو امتحان کنه

عزیزم😥💔 مادرشوهر منم تعریف میکنه چنتاااا سقط داشته اخرش همسرم شده ،اصلا به دلت بد راه نده خدا میخو ...

خدا کنه امتحان باشه . آخه خیلی اذیت شدم .

در ب در دنبال دکتر خوب میگردم ولی پیدا نکردم