2777
2789
عنوان

اقدام

136 بازدید | 21 پست

سلام . بچه ها من سه تا سقط داشتم ، میگن دکتر رزاقی دکتر خوبیه . من الان از سومین سقطم دوماه میگذره می‌خوام دوباره اقدام کنم اما میخوام برم پیش ی دکتر خوب که چهارمی سالم باشه ، هر چی ب مطب دکتر فاطمه رزاقی تماس میگیرم جواب نمیدن چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلت چیه

نمیدونم والا ، قبل این سومی کلی آزمایش دادیم ، موقعی که باردار شدم کلی قرص و آمپول و شیاف مصرف کردم . ولی قلبش وایستاد ،

من بارداریام بیشتر از شیش هفته وپنج روز دیگه ادامه پیدا نمیکنه و نه هفته خودم میرم سقط میکنم ، سر سومی هم خودم رفتم بیمارستان سقط کردم 

نمیدونم والا ، قبل این سومی کلی آزمایش دادیم ، موقعی که باردار شدم کلی قرص و آمپول و شیاف مصرف کردم ...

عزیزم😥💔 مادرشوهر منم تعریف میکنه چنتاااا سقط داشته اخرش همسرم شده ،اصلا به دلت بد راه نده خدا میخواد بنده هاشو امتحان کنه

عزیزم😥💔 مادرشوهر منم تعریف میکنه چنتاااا سقط داشته اخرش همسرم شده ،اصلا به دلت بد راه نده خدا میخو ...

خدا کنه امتحان باشه . آخه خیلی اذیت شدم .

در ب در دنبال دکتر خوب میگردم ولی پیدا نکردم