خب خودت لج کردی دیگه.... اشکال نداره حالا.. منم اینجوری شده برام تاحالا... برو یه دوش بگیر... یه چایی هم دم کن برای خودت... فیلم مورد علاقتو بزار بشین نگاه کن چاییتو بخور یا نسکافتو بخور....
من باشم نمیبخشم اون الان فقط باید ناز بکشه دوسال دگ میخواد چیکار کنه از الان براش مهم نباشی
«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))
اره والا قسم خوردم ن باهاش دیگ برم بیرون ن خونه مادرش ن کاری به کارش داشته باشم اگ اون لج کردن ...
اصلا لوس بارش نیار حسابی باید تاوان این کارشو پس الان تو نرفتی بقیهام فهمیدن مشکل دارین خیلی بدم میاد بقیه اختلافات آدمو بفهمن
«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))
همون دیگ میتونست بیاد دنبالم بقیه نفهمن هیچی اصن کدوراتا از بین میرفت اون منو تقصیر کار میدونه ...
معلومه که نباید پیام بدی و زنگ بزنی من یبار بحثم شده بود دوران عقد انقد زنگو زنگ جواب ندادم زنگ زد خونمون مامانم برداشت گفتم بگو نیس بعد پاشد اومد جلو درمون دگ رفتم دیدمش
تو لج نکردی اون کرده خودتم گفتی اگه میومد دنبالت میرفتی ولی اون حتی نیومده دنبالت پس باید ادبش کنی😑