2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 20 پست
تو لج نکردی اون کرده خودتم گفتی اگه میومد دنبالت میرفتی ولی اون حتی نیومده دنبالت پس باید ادبش کنی😑

من گفتم لباس میخام   دوسندارم کت شلوار شفید سر تا پا سفید ضایع است جلو فامیل و خاهربرادرات بعد گفتم ی تومن بده ی لبلس خوب بخرم حداقل نکف نصفشو میدم اون همش اعصبانی میشد میگف یا همینو بپوش یا نیا من لیاس نمیخرم خانوادشم گفتن نداره  ولی داشت ی پونصد‌تومن بهم بدع  بقیشم خودم بزارم روش بعد جمعه ک‌عروسی بود غروبش انقد پیام دادم اصن جواب نداد بلاکم‌کرد  ب خاهر مادرش زنگ زدم گفتن دیرع گفتم بیا هنوز ساعت پنجه 

من گفتم لباس میخام   دوسندارم کت شلوار شفید سر تا پا سفید ضایع است جلو فامیل و خاهربرادرات ...

یا خدا بخاطر ۵۰۰ تومن بلاکتم کرده نمیدونم خودت شرایط خودتو بهتر میدونی برای شخص من قابل قبول نیس و اینکه اصلا تو نباید زنگ میزدی 

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا خدا بخاطر ۵۰۰ تومن بلاکتم کرده نمیدونم خودت شرایط خودتو بهتر میدونی برای شخص من قابل قبول نیس و ا ...

کلا روز جمعه بلاکم کرد از صبش ولی من نباید زنگ میزدم دیگ ولی دلم طاقت نمیاورد الانم بلاکش کردم 

من چ رفتاری بکنم باهاش دیک ک حسابی ادب بشه 

چند سالته و اون چند سالشه؟ عزیزم قبل از هرچیزی باید یادبگیرید اجازه ندید دعواهاتونو دیگران بفهمن حتی پدر و مادر خودت و شوهرت محکم بهش بگو که ازین کار خیلی بدت میاد  خودتم نباید انقد پیگیرش باشی و هی زنگ و پیام بدی مخصوصا وقتی تو تقصیری نداری اینجوری ارزش خودتو میاری پایین اون عادت میکنه که تو همش منت کشی کنی و مردا ازینجور زنا خوششون نمیاد

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

چند سالته و اون چند سالشه؟ عزیزم قبل از هرچیزی باید یادبگیرید اجازه ندید دعواهاتونو دیگران بفهمن حتی ...

من 20 اون 30 میدونی قضیه از چه قرارع من ی اشتباهی داشتم هی تو پیام اصرار کردم نزاشتم بیاد رودرو بهش بگم راضیش کنم   اون تو پیام هی من بهش میگفتم فک میکرد مخشو میخورم اشتباهم اینجا  بود نزاشتم بیاد خونمون بهش بگم من با کت شلوار سفید نمیام براش دلیل بیاریم اگ دیدم داشت میگفتم برام بخر اگرم نداشت ک میگفتم هیچ  اون ولی پنشبه بهونه مریضی کرد نیومد خونمون پنشبه شب زنگ زدم بهش داد زدمیکم  اینا اونم گوشیشو خاموش کرد نیومد دنبالم هرچیم جمعه اس دادم نیومد  ب مادر خاهرش زنگیدم بازم نیومد