2777
2789
عنوان

همسرم میگه....

| مشاهده متن کامل بحث + 1476 بازدید | 113 پست
بچه تا ۷ سال اولا واقعا سخته ،  شب بیداری ها و شیر و پوشک  بعد به غذا خوردن و دندون د ...

یا حسین فکر کردم زودتر مستقل میشه، هفت سال خیلیه

God help me to be strong enough not to lie to myself 
تو توضیحت فقط گفتی که شوهرت خوشحاله که بچه ندارین بقیه ام یجورایی بهش گفتن خوش بحالت  نگفتی دل ...

اخه وقتی یکی بچه دار میشه میگه ما هم دیگه باید اقدام کنیم باید بگوییم ولی اقدام نمیکنه، منم چند وقته بدجوری دلم بچه میخواد ولی آنقدر همسرم تعلل می‌کنه که دارم پشیمون میشم. هیچوقت به درخواستم برای بچه نه نمیگه ولی کاری هم نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما هم ١٤ ساله ازدواج كردين؟من ١٤ ساله عروسي كردم دقيقا تا حدي كرونا موثر بوده    

بله ما هم ۱۴ ساله ازدواج کردیم🥰لعنت به کرونا، باور کن امروز یا فردا می‌خوایم بریم مسافرت هی میگم اگر الان بچه داشتیم که بدبخت میشدم تا اونو جمع و جور کنم🤦

اخه وقتی یکی بچه دار میشه میگه ما هم دیگه باید اقدام کنیم باید بگوییم ولی اقدام نمیکنه، منم چند وقته ...

احتمالا بخاطر دل شما موقتی میگه باشه 

اخه همسر منم تقریبا اینطوریه انقد بچه میبینه ذوق میکنه به جوراباشو اینا ولی نوبت خودمون بشه میگه نه

Life is too short to not enjoy

منم چهارده سال هست ک ازدواج کردم

از همون اول هم خودم هم همسرم،عاشق بچه بودیم

ب هر دری هم زدیم اما تا حالا خدا نخواسته

خیلی اذیت شدیم

گاهی فکر می کنم دیگه دیره

حس مادر بودن توی من خیلی شدید و زیاده

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

احتمالا بخاطر دل شما موقتی میگه باشه  اخه همسر منم تقریبا اینطوریه انقد بچه میبینه ذوق میکنه ب ...

بلاتکلیفی بدتره، میگم نمی‌خوای بگو نه که منم از ذهنم بیارم بیرون میگه می‌خوام ولی عملا هیچی 

بلاتکلیفی بدتره، میگم نمی‌خوای بگو نه که منم از ذهنم بیارم بیرون میگه می‌خوام ولی عملا هیچی 

پس اگه حتی زبونی می گه می خوام،خودت دست ب کار شو

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

بله ما هم ۱۴ ساله ازدواج کردیم🥰لعنت به کرونا، باور کن امروز یا فردا می‌خوایم بریم مسافرت هی میگم اگ ...

اتفاقا مسافرت با بچه هم خوش می گذره

ما بچه ی 20 روزه رو برداشتیم پاشدیم رفتیم ییلاقای ماسال تو کلبه چوبیا😂

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
منم چهارده سال هست ک ازدواج کردم از همون اول هم خودم هم همسرم،عاشق بچه بودیم ب هر دری هم زدیم اما ...

عزیز دلم ان شاءالله زودتر به حاجت دلت برسی، شرمنده به سوالی میپرسم اگر دوست نداشتی جواب نده، تا حالا به اینکه بچه بگیرین فکر کردی ؟

اره دیگه بده اینجوری 

خدا شاهده گاهی میگم قربونت برم خدا این یه کار ما زنارو دست مرداد نمینداختی که خودمون مستقل می‌تونستیم انجامش بدیمو خلاص

پس اگه حتی زبونی می گه می خوام،خودت دست ب کار شو

کاری از دستم بر نمیاد ، جلوگیریمون طبیعیه همه وی دست خودشه، اجازه قرص نمیده، کا...ندوم دوست نداره، دستگاه اجازه نمیده بذارم که برم یواشکی بردارم و.... به نظرت دیگه چیکار میتونم بکنم؟؟؟