تو تاپیکای قبلیم هست که چققققققققدر دلم بچه میخواد و همسرم اقدام نمیکنه، چند روز پیش یه حرفی زد که خیییییییییییلی دو دل شدم ، گفت ما تا الان راحت بودیم و خوش گذروندیم تمام دوستان که بچه دارن همیشه مینالن که از وقتی بچه دار شدیم زندگی نکردیم و فلانی خوش به حالت که با همسرت تنهایین. حالا ترس افتاده به جونم که نکنه ما هم اقدام کنیم و بعد پشیمون بشیم
God help me to be strong enough not to lie to myself
تو توضیحت فقط گفتی که شوهرت خوشحاله که بچه ندارین بقیه ام یجورایی بهش گفتن خوش بحالت نگفتی دل ...
اخه وقتی یکی بچه دار میشه میگه ما هم دیگه باید اقدام کنیم باید بگوییم ولی اقدام نمیکنه، منم چند وقته بدجوری دلم بچه میخواد ولی آنقدر همسرم تعلل میکنه که دارم پشیمون میشم. هیچوقت به درخواستم برای بچه نه نمیگه ولی کاری هم نمیکنه
شما هم ١٤ ساله ازدواج كردين؟من ١٤ ساله عروسي كردم دقيقا تا حدي كرونا موثر بوده
بله ما هم ۱۴ ساله ازدواج کردیم🥰لعنت به کرونا، باور کن امروز یا فردا میخوایم بریم مسافرت هی میگم اگر الان بچه داشتیم که بدبخت میشدم تا اونو جمع و جور کنم🤦
دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه
بلاتکلیفی بدتره، میگم نمیخوای بگو نه که منم از ذهنم بیارم بیرون میگه میخوام ولی عملا هیچی
پس اگه حتی زبونی می گه می خوام،خودت دست ب کار شو
فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه
بله ما هم ۱۴ ساله ازدواج کردیم🥰لعنت به کرونا، باور کن امروز یا فردا میخوایم بریم مسافرت هی میگم اگ ...
اتفاقا مسافرت با بچه هم خوش می گذره
ما بچه ی 20 روزه رو برداشتیم پاشدیم رفتیم ییلاقای ماسال تو کلبه چوبیا😂
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
کاری از دستم بر نمیاد ، جلوگیریمون طبیعیه همه وی دست خودشه، اجازه قرص نمیده، کا...ندوم دوست نداره، دستگاه اجازه نمیده بذارم که برم یواشکی بردارم و.... به نظرت دیگه چیکار میتونم بکنم؟؟؟