2777
2789
عنوان

همسرم میگه....

| مشاهده متن کامل بحث + 1476 بازدید | 113 پست
واقعا؟؟؟شما بچه داری؟

بچه خیلی شیرینه من خودم عاشق بچه ام اگه عاشقش باشی ک دیگه هیچوقت پشیمون نمیشی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

زمانی اقدام به به وجود آوردن یه انسان دیگه کنید که جفتتون از لحاظ روحی، جسمی، شخصیتی و مالی آمادگی لازم رو داشته باشین و هر جفتتون به یک اندازه تمایل به وجود یه بچه رو تو زندگیتون داشته باشید.

اگر ذره‌ای راضی نباشید یا آمادگیای لازم رو نداشته باشید "شک نکن" به مشکل بر می‌خورید.

به فکر زندگی دو نفره‌تون نیستی لااقل به فکر یه آدم دیگه باش که قراره با خواست تو پا به این دنیا بذاره. 

حقش نیست تو فقر و بحث و جنگ اعصاب و دعوا رشد کنه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه تا ۷ سال اولا واقعا سخته ، 

شب بیداری ها و شیر و پوشک 

بعد به غذا خوردن و دندون در آوردن و بیقراری و لحبازی 

بعد راه افتادن و دویدن و انتظار بازی ۲۴ ساعته از شما 

بعد خرابکاری هاش و حس کنحاوی و کارهای خطرناکش 

بعد مهدو و خون جیگر خوردن دل کندن از شما و وارد محیط دیگه ای شدن 

یه رستوران یا مسافرت عالی نمیتونید برید چون یا وقت خوابشه یا بیقراره یا گشنه اس یا تشنه ....... 

ولی بعد از ۷ سالگی همه اینها یکباره تموم میشه 

وارد مرحله ای میشه که خودش دستشویی میره ، حمام میره ، یاد میگیره ۵ ساعت بدون پدر مادر تو مدرسه باشه  دوست جدید پیدا میکنه ، هم بازیش دیگه شما نیستید ، گشنه و تشنه اش بشه از پس خودش بر میاد ، شب ها خودش میخوابه و ...‌‌‌‌‌‌.‌

بچه  خیلی خوبه فقط دروغ چرا ۷ سال اولش پدر در میاره

اره خب دو سال اول پشیمونی بعد میگی خوب ک الان اوردیم در ضمن شوهرت از همون لحظه ک دنیا میاد حرفشو پس ...

میترسم پس نگیره و بگه تو گفتی بچه بیاریم حالا زندگیمون سخت شده

God help me to be strong enough not to lie to myself 
ما هم تو مرحله شما هستيم بادوستان بچه دار كه ميريم مسافرت ميبينيم كه چقدر راحتيم

شما هم فکر کنم چند ساله ازدواج کردین و بچه نخواستین، درسته؟؟ از اون روزی که همسرم این حرفو زده خیلی دودل شدم که بعد ۱۴ سال اصلا بچه دار شدن درسته یا نه؟ میگم شاید چون این دو سال اخیر بخاطر کرونا نتونستیم درست و حسابی بریم مسافرت جوگیر شدم و جای خالی بچه رو احساس میکنم!!!! 

شک نکن بچه سختیای خودشو داره ولی بستگی بخودت داره چقدر دوست داشته باشی من خودم همه سختیاشو با دنی ...

اینم هست دیگه، عجب گیری کردما

ای خداااا نگو  درسته خیلی سخته ، درسته تو رابطتون ممکنه فاصله بیوفته حتی یه مدت جدا بخوابید&n ...

خدا برات حفظش کنه ، من و همسرم آدمای حساسی هستیم، این دودلم می‌کنه وگرنه عاشق بچه‌م

خدا برات حفظش کنه ، من و همسرم آدمای حساسی هستیم، این دودلم می‌کنه وگرنه عاشق بچه‌م

ممنون عزیزم

انشالله هر وقت خودتون صلاح دونستید این شیرینی وارد زندکیتون بشه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
راحتی های قبلی نیست،ولی شیرینی داره که تاوقتی بچه نداری حسش نمیکنی در کل پشیمونی توش نیست،مگر اینکه ...

ما ۱۴ سال ازدواج کردیم دو ساله من می‌خوام همسرم اقدام نمیکنه البته یه بار اقدام کرد و تو شش هفته سقط شد دیگه اقدام نمیکنه نمی‌دونم شاید دیگه از ما گذشته باشه

زمانی اقدام به به وجود آوردن یه انسان دیگه کنید که جفتتون از لحاظ روحی، جسمی، شخصیتی و مالی آمادگی ل ...

خداروشکر تمام شرایط رو‌داریم، فقط یه مقدار از سختی و مسائل ناشناخته بعدش میترسم