2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم یک روز بعد ار موعدم بود 

به سلامتی عزیزم. ایشالا به سلامت بغلش بگیری. برای من و همه منتظرا هم دعا کن عزیزم که زودتر مادر بشیم🙏🙏🥺🥺

دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹
اول عکس بیبی رو بده بعد برو آزمایش چون اول توی ادرار مشخصه بعد خون که الکی هم هزینه نکنی 

آزمایش خون زودتر و دقیق تر هستش عزیزم

🙄اخه من پریودیام ۴ روز خون ریزی شدیده و روز پنجم تموم میشه دیگه  ولی الان ی روز عقب انداختم ب ...

عزیزم به دلم افتاد بارداری😊😍. برو زودتر آزمایش بده و بیا خوشحالم کن 

عزیزم به نظرم بارداری برو آزمایش بده. ولی اگه همیشه همینطور هستی بحثش جداست

نه این بار اینطوره😐

کلا ۴ روز خون ریزی شدید دارم روز پنجم چند قطره و دیگ تموم 

ولی این بار ی روز عقب انداختم روز دومی که عقب انداختم ظهرش چند قطره خون قهوه ای عصر خون ریزی داشتم تا فردا صبحش و بعدش چند قطره و دیگ کلا تموم شد الانم خبری نیست😐قبل اینکه پریود بشم نوک سینه هام خیلی درد میکرد الان فقط تیر میکشه

واقعا یعنی امکان داره من بااینکه آزمایشم منفی بود حامله باشم؟اخه پریودام همیشه منظم بوده ولی الان یک ...

عزیزم هرچیزی امکانش هست. من دوستم بی بی و آزمایش منفی بود ولی پری نمیشد. بعد با سونو فهمید.‌اگه زود تست زده باشی خوب منفی میشه دیگه