2777
2789
عکسشو بفرست  بلافاصله هاله انداخت یا بعد چند ساعت؟

ن همون دو دقیقه اول😐عکس نمیاد خواستم تاپیک بزنم عکسش بذارم نشد😢🥺دیشبم یکی زدم اونم زیر دو دقیقه هاله انداخت ولی مال امروز پررنگ تره تا دیروز

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه باردار نیستی 

🙄اخه من پریودیام ۴ روز خون ریزی شدیده و روز پنجم تموم میشه دیگه 

ولی الان ی روز عقب انداختم بعدش یه روز خون ریزی و تموم 😐به شکم انداخت که تست زدم اینطوری شد

مثل من ۳تا بی بی هاله انداخت، موعدم پریود شدم.  ولی دیدم کسایی که بی بی منفی بوده آزمایش مثبت& ...

واقعا یعنی امکان داره من بااینکه آزمایشم منفی بود حامله باشم؟اخه پریودام همیشه منظم بوده ولی الان یک هفتست نشدم

🙄اخه من پریودیام ۴ روز خون ریزی شدیده و روز پنجم تموم میشه دیگه  ولی الان ی روز عقب انداختم ب ...

منم بیبی چک زدم c فقط قرمز شد و ی هاله خیلی کم رنگ افتاد الان پریود شدم .پروژسترون هم زدم .من ۷ روز پری دارم 

❤❤خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه❤❤
منم بیبی چک زدم c فقط قرمز شد و ی هاله خیلی کم رنگ افتاد الان پریود شدم .پروژسترون هم زدم .من ۷ روز ...

انشالله این ماه دیگ باردارشید🤲

من چون پریودم کم بود و بجای ۵ روز ۳روزه تموم شد و فقط ی روزش خون ریزی داشتم سوال شد برام🙏