2777
2789
عنوان

طبق تیکه های مادرشوهرم امروز برم خونش یا نه+مهمون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 64 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون خانوم فک کنم هر ماه میاد سرک بکشه ببینه عروسها و مادرشوهر قهرن یا نه    

😂😂😂😂😂🤦والا بخدا

کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁
خوب اگر از روی محبت دوست داره ببینه شما رو‌اگر سلطان بانو‌زنگ زد برو ولی خودت سرگرم مهمون کن

اره اگه اینجوری باشه میرم ولی اگه دیدم زنگ نزد نمیرم

کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁
عزیزم بخدا من که از خدامه امروز برنامه بچینم نرم ولی مسئله اصلی شوهرمع  خداییش اون هر موقع خون ...

ببین باید با سیاست باشی

کم کم ب شوهرت نشون بدی ک خانوادت چقد اونو دوست دارن و مادرش چقد ازار دهنده س و تیکه میندازه

من ۴ سال طول کشید تا شوهرم مادرشو کامل شناخت دیگ خودش الان میگ دیر ب دیر بریم خونش

ینی دیگ خود شوهرم کارا و رفتاراشو میفهمه 

اما طول کشید

باید بدون غر زدن هی بهش نشون بدی چقد تفاوت هست

چقد مادرشوهر سعی میکنه زندگی شما رو ازین کانون گرم دربیاره؛ بعضی مادرشوهرا انصافا خوبن اما مادرشوهری ک میخواد عروسو ازار بده و روش فشار بیاره رو باید ب شوهر نشون داد ک تو چ وضعی هستی واقعا 

این مسیر صبر میخواد اما باید تلاشتو بکنی و کم کم همسرتو متوجه کنی ک چقد ازار میبینی و اذیت میشی 

تهش مردا همراه میشن اما با ی زن با سیاست و فهمیده ک غر هم نزنه و فقط ی وقتایی اشاره کنه ک قضیه چیه

صبر کن و اروم اروم این مسیرو برو تهش خودت میبینی ک شوهرت همراه میشه

اما طول میکشه واقعا 

من الان توی دلم نی نی دارم، یه تنبلی تخمدان هستم در خدمت شما، لطفا برای سلامت رسیدن نی نی دعا کنید🙏🏻 اگر شماام مشکل تنبلی تخمدان دارید بیاید تو این تاپیک: https://www.ninisite.com/discussion/topic/8543108/%d8%a8%da%86%d9%87-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%aa%d9%86%d8%a8%d9%84%db%8c-%d8%aa%d8%ae%d9%85%d8%af%d8%a7%d9%86-%d9%87%d9%85%d9%87-%d8%a8%db%8c%d8%a7%db%8c%d8%af-%d9%84%d8%b7%d9%81%d8%a7-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9%d9%88-%d9%be%d8%b1-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%d8%af%db%8c%d8%af-%da%a9%d9%86%db%8c%d8%af-%d9%87%d9%85%d9%87-%d9%be%d9%84%db%8c-%da%a9%db%8c%d8%b3%d8%aa%db%8c%da%a9-%d9%87%d8%a7-%d8%a8%d8%a8%db%8c%d9%86?page=1
خیلی خوبه اینجوری ولی من بخاطر شوهرم این وسط گرفتار شدم

عزیزم هر چی الان رو بدی و کوتاه بیای بعدا توقعاتشون بیشتر میشه. من مادرشوهرم هر وقت میاد تهران هم تا دعوتش نکنم نمیاد خونه ام. چون بهش یاد دادم من شاغلم نمی تونم مهمون داری کنم. خودمم اون هر چی اصرار کنه سر تایمی که خودم بخوام میرم. شوهرم هم گیر بده میگم تنها برو 

بگو خودت برو البته با لحن خوب  تو هم خودتو سرگرم کاری کن تو خونه بگو نمیشه نصفه ولش کنم

دعا کن شوهرم امروز گیر نده بیا بریم 

چون الان چند روزه هی دارم میپیچونمش نرم اونجا

😂😂😂😂😂🤦والا بخدا

اسی نرو

میدونی چرا

چون هربار مادرشوهرت میاد چرت و پرت بارت میکنه و بعدش دنبال دلجویی نیس چون میدونه به قول خودت اون خانوم وقتی میاد تو هم باید بیای یعنی دقیقا داره از اب گل الود ماهی میگیره 

هم نیشش رو میزنه هم میدونه پیش مهمونش حاضری

یه بار محکم باش و بگو نه

بحثم اگر شد با همسرت یه بار میشه و تمام 

حریم خصوصی هرکسی باید خودش مشخص کنه

عزیزم بخدا من که از خدامه امروز برنامه بچینم نرم ولی مسئله اصلی شوهرمع  خداییش اون هر موقع خون ...

ب نظرم ی وقتایی هم ک خونه پدرت مهمون میاد خودت ی چیزی رو بهانه کن یا ب شوهرت بگو میخوایم دوتایی باشیم ب پدرم گفتم نمیرسیم بیایم 

ینی خودتم اینور نشون بده ب همسرت ک همسرت اولویتته و ی وقتایی میخواید اصلا باهم باشید یا حوصله ندارید برید لزومی نداره همسرت بره حتما

یکم اولویت ها رو تو زندگیت عوض کن

من الان توی دلم نی نی دارم، یه تنبلی تخمدان هستم در خدمت شما، لطفا برای سلامت رسیدن نی نی دعا کنید🙏🏻 اگر شماام مشکل تنبلی تخمدان دارید بیاید تو این تاپیک: https://www.ninisite.com/discussion/topic/8543108/%d8%a8%da%86%d9%87-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%aa%d9%86%d8%a8%d9%84%db%8c-%d8%aa%d8%ae%d9%85%d8%af%d8%a7%d9%86-%d9%87%d9%85%d9%87-%d8%a8%db%8c%d8%a7%db%8c%d8%af-%d9%84%d8%b7%d9%81%d8%a7-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9%d9%88-%d9%be%d8%b1-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%d8%af%db%8c%d8%af-%da%a9%d9%86%db%8c%d8%af-%d9%87%d9%85%d9%87-%d9%be%d9%84%db%8c-%da%a9%db%8c%d8%b3%d8%aa%db%8c%da%a9-%d9%87%d8%a7-%d8%a8%d8%a8%db%8c%d9%86?page=1
ببین باید با سیاست باشی کم کم ب شوهرت نشون بدی ک خانوادت چقد اونو دوست دارن و مادرش چقد ازار دهنده ...

شوهرم خودش متوجه تیکه انداختن های مادرش شده حتی علنن جلو اون هم شده بهم یه سری تیکه هارو بندازه و شوهرمم گاهی جوابشو داده

ولی متاسفانه از اونجایی که این خانم مهارت زیادی تو اذیت کردن من داره از هر طریقی باعث میشه من ازش یه کینه تو دلم داشته باشم

ب نظرم ی وقتایی هم ک خونه پدرت مهمون میاد خودت ی چیزی رو بهانه کن یا ب شوهرت بگو میخوایم دوتایی باشی ...

اتفاقاً اینکارارو میکنم 

خدا کنه اثری داشته باشه