اولش که بی بی چک مثبت بود خوشحال بود مهربون بود امروز قاط زد الان که داشت میرفت سرکار خیلی دلمو شکست مگه من تنهایی حامله شدم میدونم کدوم کثافتی پرش کرده دیشب خونه ننه اش بود خدا ازش نگذره که همیشه سایه نحسش رو زندگی منه کاری کرده که از خدا میخوام فقط بمیره تا من خلاص شم ازش چی میخواد چی میخواد دیگه من که به اون کاری ندارم پس چرا میگن آه یتیم خانمان سوزه چرا مال من نیست چرا هرکس ناراحتم میکنه خوشبخت تر میشه از وقتی مامانم نیست انگار هیچکسو ندارم دلم داره میترکه من بچمو دوسش دارم شاید واسه همه مسخره بیاد اما من حسش میکنم از الان از ته وجودم اونم مثل دخترم واسم عزیزه
وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔
عزیزم خودت رو ناراحت نکن مگه میشه بچش رو دوست نداشته باشه بزار به دنیا بیاد ببین چقدر براش شیرین میشه خوب احساس روحی و جسمی که شما الان دارید که همسرت نداره اون تا بچه رو تو بغلش نگیره هیچ حسی بهش نداره شما هم سعی کن به این رفتارهاش بی توجه باشی اصلا انگار نه انگار نه باهاش بحث کن نه ازش گلایه کن
تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز/میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم👑
ای بابا خواهر مادر شوهر منم مثل مال توه شوهرمم صد برابر گوه تر از تو الان هشت ساله نمیدونم والا چه ح ...
قبلا یه مادر داشتم مثل شیر پشتم بود دوساله که نیست اینام میتازونن گاهی انقدر از ته وجود دردم میگیره که به بودن خدا شک میکنم
سلام مامان نی نی عزیز جان آروم باش هر پدری حتما بچشو می خواد ،،،اتفاقا یه مقدار شکمت بزرگ بشه پدر لگد های بچشو حس کنه دیگه وابستش میشه ،،،وقتی بدنیا میاد عاشقش میشه چه دختر باشه چه پسر فرقی نداره ،،،،الان پاشو به کارهات برس نشین فکر و خیال نکن وقتی همه چی درست میشه ناراحتی نکن ،،،،بارداری دعای خیر بکن اول سلامتی آقا امام زمان عج بعدشم منم دعا کن کسی تلاوت قرآن بخواد ومشتری داشته باشم ممنونم
چند ساله عبادات استیجاری انجام میدم مادر سه فرزند هستم نائب چله زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس یا هر عبادتی پذیرفته میشه خرج بچه هام از این راه تأمین میشه،،، شماره همراهم ۰۹۹۰۸۷۰۶۰۳۴ خانم مقدم در خدمتم
ننش برا چی از بارداری تو ناراحته؟؟ معمولا مادرشوهرا خوشحال میشن که
سری پیش به خودم تیکه انداخت که آره مردم با یه بچه نمیتونن خودشونو جمع کن دومی زارتی میارن من همه کارمو خودم میکنم همش میاد سرک میکشه که آره من کمک حالم سر اولین زایمانم اومد پیشم که بگه آره من خیلی خوبم اما اینبار بمیرمم نمیزارم بیاد الان کارامو خودم میکنم اونموقع ام حالا کمتر میخوابم کمتر غر میشنوم که وای به بچه شیرخشک نده نمیخوام انگار با خواست خانومه ولی اینو نخور وای بده من چرا اونطوری بغل کردی وای وای کوفت و مرض دیگه
چرا باهاش حرف نمیزنی این کاراش ینی چی از حق خودت دفاع کن نزار بهت بی احترامی بکننن معلومه بچتو میخوای عزیزم ناراحت نباش مردا همیننن ولی از حق خودت دفاع کن فک میکنه چه خبره