2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعی میگی من هروقت میخرم چیز بدرد بخور توش نیس

بخدا 😂😐 بعد دقیق تکونش میدم هرچی کمتر تکون بخوره و پر تر باشه وسیله توش بهتره و از فروشگاهم فقط میخرم مغازه بد در میاد 

😂اونروز با پدر شوهرم رفتم کلی برام خرید صندوق دار میگفت دخترتون چقدر لپ لپ دوس داره گفت عروسمه قربو ...

منم والا با پدر شوهرم میرم فروشگاه همیشه برام خوراکی شکلاتایی ک دوسدارم برام میخره خیلی مهربونه 😃

تبلیغ لپ لپ هست؟؟دختر من یه مدت گیر داده بود هرچی بدرد نخور بود داخلش بود خداروشکر از سرش افتاد

😐ن بخدا یهو یادم افتاد 

من میرم از هایپرسان میخرم دوتا لپ لپ فقد همون مدلارم انتخاب میکنم همیشه رفتم اینبار خرید عکسشونو اینجا میزارم ریپلای میکنم روت

منم والا با پدر شوهرم میرم فروشگاه همیشه برام خوراکی شکلاتایی ک دوسدارم برام میخره خیلی مهربونه 😃

اخیش خداروشکر چقدر حال داد بهم ینفر تو نینی سایت راضی بود از خانوادش💕

والا ما لپ لپ ۸۰ تومنی خریدیم چیز خاصی توش نبود همش آَشغال بود

🥲منم هشتاد تومنی خریدم یه عروسک پولیشی گنده در امد بزور چپونده شده بود توش خیلی حال میده 😍💃🏻😂😂