2777
2789
عنوان

عشق

124 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها ...شما شوهرتون دوست داشتنش رو ابراز میکنه یا نشون میده؟؟؟؟شما کدومش بنظرتون‌مهم تره؟من شوهرم عشقی ک بهم داره رو با کاراش بهم ثابت میکنه ولی زبومی خیلی کم میگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی تو عمل نشونم میده ولی دوس دارم بهم بگه

انقدر تکرار کن تا عادت کنه 

بهش بگو که دوست داری

نگو گفتم فایده نداشت

بازم بگو 

ازش بخواه

اگه کوچیک‌ترین کلمه رو گفت بهش بگو که خوشحال شدی و دوست داری باز هم بگه

تلاش، تلاش، تلاش برای زندگیتون💖

خورشید درون توست... 💛❤️💗
انقدر تکرار کن تا عادت کنه  بهش بگو که دوست داری نگو گفتم فایده نداشت بازم بگو  ازش بخ ...

من انقد بهش توجه میکنم بهش علاقه نشون میدم ولی حتی وقتی میگه منم عاشقتم کلی ذوق میکنم نشده اون بکه دوستت دارم ثابتش خیلی میکنه خیلی ثابت میکنه ولی نشده بگه عاشققتم

من انقد بهش توجه میکنم بهش علاقه نشون میدم ولی حتی وقتی میگه منم عاشقتم کلی ذوق میکنم نشده اون بکه د ...

خب اگر انقدر اذیتت میکنه چرا از مشاوره کمک نمیگیری؟ 

خورشید درون توست... 💛❤️💗
خب اگر انقدر اذیتت میکنه چرا از مشاوره کمک نمیگیری؟ 

نمیشه ک محبورش کنم خیلی عاشقشم میدونم اونم عاشقمه ولی نمیگه مشکلات مالی خیلی دازیم توی این اوضاع مالی خیلی سخت میشه کسیو مصن خوشحاا کرد ولی خب برام ی شاخه گل میخزه سوپرایزم میکنه این عادتش ک گل میخره بخاطر اینه ک وقتی ی شاخه گل برام میخزه انقدددر ذوق میکنم و جیغ جیغ میکنم بغلش میکنم ک حال اونم خوب میشع واسه همین از چیزای کوچیک‌کوچیک ذوق میکنم و ازش تشکر میکنم خوراکیای مورد علاقمو میگیره بستنی باشه چیزای کوچیک بازم همونطوری جیغ میزنم و بغلش میکنم ذوق میکنم

پس من چمه بهش میگم باید بگی هی میگه فقط حرفشو بزنم ک‌ خوب نیست مرد باید ثابت کنه بهش میگم هم ثابت کن ...

نمیدونم از منی ک فقط حرفای قشنگ شنیده بپرسی میگم ثابت کردن خیلی قشنگتره اینکه نشون بده خوبه 

حرف باد هواس

اعتقاداتت رو برای خودت نگه دار و انسانیتت رو به تمام دنیا نشون بده 🩷🌙
نمیشه ک محبورش کنم خیلی عاشقشم میدونم اونم عاشقمه ولی نمیگه مشکلات مالی خیلی دازیم توی این اوضاع مال ...

ببین یه سری از عادت‌های ما آدما ریشه در گذشته‌مون داره

خب قطعا یه دلیلی داره که شوهر شما هم نمیتونه ابراز کنه

واسه همین گفتم کمک‌ش کن تا بتونه همراه‌ت باشه

خورشید درون توست... 💛❤️💗