melikamja مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 710 عنوان عشق 124 بازدید | 22 پست سلام بچه ها ...شما شوهرتون دوست داشتنش رو ابراز میکنه یا نشون میده؟؟؟؟شما کدومش بنظرتونمهم تره؟من شوهرم عشقی ک بهم داره رو با کاراش بهم ثابت میکنه ولی زبومی خیلی کم میگه 1401/08/01 | 03:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
singow عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 870 جفتش خوبهاما اگر بهم بگن یکیشو انتخاب کنم قطعا نشون دادن تو عمل💖 خورشید درون توست... 💛❤️💗
melikamja مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 710 جفتش خوبه اما اگر بهم بگن یکیشو انتخاب کنم قطعا نشون دادن تو عمل💖 خیلی تو عمل نشونم میده ولی دوس دارم بهم بگه
singow عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 870 خیلی تو عمل نشونم میده ولی دوس دارم بهم بگه انقدر تکرار کن تا عادت کنه بهش بگو که دوست دارینگو گفتم فایده نداشتبازم بگو ازش بخواهاگه کوچیکترین کلمه رو گفت بهش بگو که خوشحال شدی و دوست داری باز هم بگهتلاش، تلاش، تلاش برای زندگیتون💖 خورشید درون توست... 💛❤️💗
توت_فرنگی_م عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 20399 ترجیح میدم ثابت کنه بجای اینکه فقط حرف بزنه اعتقاداتت رو برای خودت نگه دار و انسانیتت رو به تمام دنیا نشون بده 🩷🌙
melikamja مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 710 ترجیح میدم ثابت کنه بجای اینکه فقط حرف بزنه پس من چمه بهش میگم باید بگی هی میگه فقط حرفشو بزنم ک خوب نیست مرد باید ثابت کنه بهش میگم هم ثابت کن همبگو
melikamja مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 710 انقدر تکرار کن تا عادت کنه بهش بگو که دوست داری نگو گفتم فایده نداشت بازم بگو ازش بخ ... من انقد بهش توجه میکنم بهش علاقه نشون میدم ولی حتی وقتی میگه منم عاشقتم کلی ذوق میکنم نشده اون بکه دوستت دارم ثابتش خیلی میکنه خیلی ثابت میکنه ولی نشده بگه عاشققتم
melikamja مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 710 ارزش دوست داشتن عملی خیلییییی بیشتره میدونی اعتماد ب نفسم خیلی پایینه واسه همین وقتی ازم تعریف میکنع محبت میکنه حالم بهتر میشعه
singow عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 870 من انقد بهش توجه میکنم بهش علاقه نشون میدم ولی حتی وقتی میگه منم عاشقتم کلی ذوق میکنم نشده اون بکه د ... خب اگر انقدر اذیتت میکنه چرا از مشاوره کمک نمیگیری؟ خورشید درون توست... 💛❤️💗
melikamja مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 710 خب اگر انقدر اذیتت میکنه چرا از مشاوره کمک نمیگیری؟ نمیشه ک محبورش کنم خیلی عاشقشم میدونم اونم عاشقمه ولی نمیگه مشکلات مالی خیلی دازیم توی این اوضاع مالی خیلی سخت میشه کسیو مصن خوشحاا کرد ولی خب برام ی شاخه گل میخزه سوپرایزم میکنه این عادتش ک گل میخره بخاطر اینه ک وقتی ی شاخه گل برام میخزه انقدددر ذوق میکنم و جیغ جیغ میکنم بغلش میکنم ک حال اونم خوب میشع واسه همین از چیزای کوچیککوچیک ذوق میکنم و ازش تشکر میکنم خوراکیای مورد علاقمو میگیره بستنی باشه چیزای کوچیک بازم همونطوری جیغ میزنم و بغلش میکنم ذوق میکنم
توت_فرنگی_م عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 20399 پس من چمه بهش میگم باید بگی هی میگه فقط حرفشو بزنم ک خوب نیست مرد باید ثابت کنه بهش میگم هم ثابت کن ... نمیدونم از منی ک فقط حرفای قشنگ شنیده بپرسی میگم ثابت کردن خیلی قشنگتره اینکه نشون بده خوبه حرف باد هواس اعتقاداتت رو برای خودت نگه دار و انسانیتت رو به تمام دنیا نشون بده 🩷🌙
singow عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 870 نمیشه ک محبورش کنم خیلی عاشقشم میدونم اونم عاشقمه ولی نمیگه مشکلات مالی خیلی دازیم توی این اوضاع مال ... ببین یه سری از عادتهای ما آدما ریشه در گذشتهمون دارهخب قطعا یه دلیلی داره که شوهر شما هم نمیتونه ابراز کنهواسه همین گفتم کمکش کن تا بتونه همراهت باشه خورشید درون توست... 💛❤️💗