2777
2789

از ۱ مهر این بچه مریضه همش سرفه تب ابریزش بینی استفراغ باز دوروزه سرفه میکنه الان باز تب کرده کلاس اولیم هس چقدر نره مدرسه از درساش عقب میمونه تا اندوسکوپی معده انجام دادن براش فردا ببرم از ریش عکس بگیرن چیکار کنم من 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر منم  همینجوره تو مدرسه ها پر ویروسه کاش تعطیل میکردن

اره والا خراب بمونن دارن با جون بچه هامون بازی میکنن دارم میترکم از غصه ازبس تواین مدت من توراه دکتر بودم بخدا

اره والا بزار بی سواد بمونن بچه بی جون مگه میتونه درس بخونه خیرسرم غیرانتفاعیم ثبت نام کردمش

اره همش مریضن یه سره داریم پول دوا دکتر میدیم جونمونم رفت مدرسه نفرستیم بهتره

ان شالله  سال ۱۴۰۲ شکوفایی تمام خواسته هام🙏🏻

امسالم نفرستین یعنی سال دیگ ویروس نمیاد این بچه ها چون بخاطر کرونا مدرسه نرفتن بدنشون مقام نیست باید برن ک بدنشون در برابر ویروس مقاومت کنه اگ امسالم تعطیل شه سال دیگ ک نمیشه تعطیل شد یعنی دیگ هر سال هرسال تعطیل کنن روابط اجتمایی یاد نمیگیرن ک

امسالم نفرستین یعنی سال دیگ ویروس نمیاد این بچه ها چون بخاطر کرونا مدرسه نرفتن بدنشون مقام نیست باید ...

خب چیکار کنیم همش مریضن بخدا لابد ازهم میگیرن داغون شدن طفلیا 

اره والا بزار بی سواد بمونن بچه بی جون مگه میتونه درس بخونه خیرسرم غیرانتفاعیم ثبت نام کردمش

سلام میدونم تاپیک قدیمیه میشه بپرسم بچتون کلاس دوم هم باز مریض میشد ؟آخه بچه ی منم همین مشکل رو داشت واسه کلاس اول ،از تجربت بگی ممنون میشم

سلام میدونم تاپیک قدیمیه میشه بپرسم بچتون کلاس دوم هم باز مریض میشد ؟آخه بچه ی منم همین مشکل رو داشت ...

بچه ان بالخره مریض که میشن اما خداروشکر امسال کمتر بود چون کلاس اول سال اولیه که تو جمعن و همه نوع ویروسی رو میگیرن امسال بهتر بود خدارو شکر 

بچه ان بالخره مریض که میشن اما خداروشکر امسال کمتر بود چون کلاس اول سال اولیه که تو جمعن و همه نوع و ...

ممنون از پاسخگوییت ،خداروشکر امید پیداکردم ،گفتم شاید لوزه هاش مشکل داره که هی مریض میشه