2821
2789
عنوان

دوس ندارم

80 بازدید | 15 پست

بجه ها من خيلي نااميدم 

با اينكه قيافم خوبه قدم بلنده شغلم دارم خرج خودمو ميدم

بدليجات لباس تامين ميشه، ماشين نميتونم بخرم.

اما دست بابام خاليه مستاجريم . 

كسي محل ما نميده 

من خسته شدم 

احساس كمبود ميكنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اهنیت نداره که 

خودت باید حی رضایت داشته باشی ب خودت لبخند رضا ی دیگران وقتی خودت ناراحتی که مهم نی

خلاصه ایی از نینی سایت با مادرشوهر ، شوهر، اقوام شوهر و قوم قبلیه شوهر دعوا کردم 😐 بیبی زدم منفی شد اقدامم چرا حامله نمیشم 😶 حامله ها :نشستم زمین یکم شتاب داشتم بچم نیوفتاد ؟ صدای تلویزیون از ۹ رفت ۱۰ بچم گوشاش ناشنوا نشه😐 عقدا و رلا : بیاید برام گل خریده ببینین😐( حسادت عزیزم چشامون در اومد ) ما کنکوریا: چطوری توی یک روز ۴۸ ساعت درس بخونم 😐 اگر ۴۸ ساعت درس بخونم قبول میشم؟ 😐 تینیجرای سایت در قالب بزرگسالان : شوهرم پزشکه با مازراتی اومده دنبالم برام سرویس طلا خریده😐 یک عده ی همه کاره ی هیچ کاره ام داریم ک بیاین عکس بینی ام بیاید عکس لبام بیاین عکس شلوارم لباسم  ناخن انگشت یکم کوچیک پام 
اهنیت نداره که  خودت باید حی رضایت داشته باشی ب خودت لبخند رضا ی دیگران وقتی خودت ناراحتی که م ...

تنهايي بدم مياد 

كسي هم به دلم نميشينه همه به طاهر خوبن 

كسي دوست نيست

تنهايي بدم مياد  كسي هم به دلم نميشينه همه به طاهر خوبن  كسي دوست نيست

من دبیرستانیم 

از اول مدرسه ها هیچ دوشتی ندارم 

خاهرم دانشجوعه بازم هیچ دوستی نداره 

شاید بگی چرا

جالبه چون افرادی که دوست داشتن ضربه خوردن 

خب پس بیخیال باش دخترا حسودن دوستای خوبی نیستن

خلاصه ایی از نینی سایت با مادرشوهر ، شوهر، اقوام شوهر و قوم قبلیه شوهر دعوا کردم 😐 بیبی زدم منفی شد اقدامم چرا حامله نمیشم 😶 حامله ها :نشستم زمین یکم شتاب داشتم بچم نیوفتاد ؟ صدای تلویزیون از ۹ رفت ۱۰ بچم گوشاش ناشنوا نشه😐 عقدا و رلا : بیاید برام گل خریده ببینین😐( حسادت عزیزم چشامون در اومد ) ما کنکوریا: چطوری توی یک روز ۴۸ ساعت درس بخونم 😐 اگر ۴۸ ساعت درس بخونم قبول میشم؟ 😐 تینیجرای سایت در قالب بزرگسالان : شوهرم پزشکه با مازراتی اومده دنبالم برام سرویس طلا خریده😐 یک عده ی همه کاره ی هیچ کاره ام داریم ک بیاین عکس بینی ام بیاید عکس لبام بیاین عکس شلوارم لباسم  ناخن انگشت یکم کوچیک پام 
من دبیرستانیم  از اول مدرسه ها هیچ دوشتی ندارم  خاهرم دانشجوعه بازم هیچ دوستی نداره  ...

دقيقا حسودن 

اخه به چه قيمتي ؟ اينجوري همه تنها ميمونن

من دارم مريض ميشم از تنهايي

٥تا خاله دارم هيچكدوم باهم نميريم بيرون 

من كلافه شدم ، خوشمم نمياد اويزون بشم

پس چيكار كنم حالم خوب شه به كسي هم محتاج نباشم

دوس پسر بد نیست