toz_qermez مدیر عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 3390 عنوان دوس ندارم | مشاهده متن کامل بحث + 80 بازدید | 15 پست بجه ها من خيلي نااميدم با اينكه قيافم خوبه قدم بلنده شغلم دارم خرج خودمو ميدمبدليجات لباس تامين ميشه، ماشين نميتونم بخرم.اما دست بابام خاليه مستاجريم . كسي محل ما نميده من خسته شدم احساس كمبود ميكنم 1401/07/30 | 21:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
adams_khersy عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 2820 دوسپسر عشق و حال ميخواد پسر يخم دوس ندارم تا ی حدی باشه چرا که نه از تنهابی ام در میای ولی باید درست انتخاب کنی توی جایی که کار یمکنی دانشگاه اینا پیشنهاد دادن بیشتر روشون فکر کن خلاصه ایی از نینی سایت با مادرشوهر ، شوهر، اقوام شوهر و قوم قبلیه شوهر دعوا کردم 😐 بیبی زدم منفی شد اقدامم چرا حامله نمیشم 😶 حامله ها :نشستم زمین یکم شتاب داشتم بچم نیوفتاد ؟ صدای تلویزیون از ۹ رفت ۱۰ بچم گوشاش ناشنوا نشه😐 عقدا و رلا : بیاید برام گل خریده ببینین😐( حسادت عزیزم چشامون در اومد ) ما کنکوریا: چطوری توی یک روز ۴۸ ساعت درس بخونم 😐 اگر ۴۸ ساعت درس بخونم قبول میشم؟ 😐 تینیجرای سایت در قالب بزرگسالان : شوهرم پزشکه با مازراتی اومده دنبالم برام سرویس طلا خریده😐 یک عده ی همه کاره ی هیچ کاره ام داریم ک بیاین عکس بینی ام بیاید عکس لبام بیاین عکس شلوارم لباسم ناخن انگشت یکم کوچیک پام