2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 97 پست
منم سز بودم ۲۸ روز پیش  راحت به بچم شیر دادم و نگه داشتمش فقط تا بی حسیم بره از تخت پاین نیومدم ...

بسلامتی عزیزم

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
اره میدونم بلزم باید سزارین بشم ولی انگار دیگه تحمل درد سزلرینم انگار ندارم نمیدونم چم شده اصلا اینط ...

ببین من سر شکم اولم مرتب به بهیار میگفتم برام شیاف میذاشت اصلا درد احساس نکردم سر دومی هم بهم مرفین میزدند اونم خداراشکر خوب بودم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم سز بودم ۲۸ روز پیش  راحت به بچم شیر دادم و نگه داشتمش فقط تا بی حسیم بره از تخت پاین نیومدم ...

ینی بی حسی از کمر نداشتی فقط تو سرم بود ؟؟

خودت نخواستی یا دکترت نزد ؟؟

تیکر یکسالگی دخمل مامان 💋😍به‌نیت سلامتی خودم و نی نی م ؛ سر به راه شدن داداشم😔 خونه دارشدن و ماشین دارشدنم (اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم) 
قبل از درد سوره انشقاق خوبه در زمان شروع درد هم خودت نمیتونی بخونی به همرات بگو با صدای بلند برات بخ ...

من خونده بودم از قبل به اب فوت کرده بودم و اون موقع

پدر شوهرمم داشت برام میخوند و به اب فوت میکرد  

خدایا شکرت بابت همه چی    برا سلامتی نی نی م دعا کن 🤰🏼  
عزیزم این همه ادم چتدتاچندتا طبیعی زایمان کردند اگه دردش خیلی سخت بود تجربه دوم و سوم رو قبول نمیکرد ...

دردش طاقت فرسا هست ولی قربون لطف  خدا بشم همینکه دیگه خسته میشی از این همه درد بچه دنیا میاد 

البته این درد برای خیلی ها کمتر احساس میشه  و برای خیلی ها بیشتر احساس میشه 

الهی به سلامتی همه ی مادران بچه شون رو بدنیا بیارن 

ای پرچمت ما را کفن ⚘ایران من ⚘هرکس در گِل آلود کردن امنیت این کشور نقش داشته در ریختن خون های مردم بی دفاع و بی گناهی که در شاهچراغ به شهادت رسیدن هم نقش داردو سهیم هست 
ینی بی حسی از کمر نداشتی فقط تو سرم بود ؟؟ خودت نخواستی یا دکترت نزد ؟؟

جاااان مگه میشه گلم بی حسی از کمر که مال اتاق عمله  

برای درد   بعد عمل شیاف ندادن   میزدن تو سرم  که شنگول باشیم درد حس نکنیم تا حس پاهامون بیاد بعد شیاف میدادن که  خودمون بزنیم  

من خونده بودم از قبل به اب فوت کرده بودم و اون موقع  پدر شوهرمم داشت برام میخوند و به اب فوت م ...

بله خیلی تاثیر داره 

ای پرچمت ما را کفن ⚘ایران من ⚘هرکس در گِل آلود کردن امنیت این کشور نقش داشته در ریختن خون های مردم بی دفاع و بی گناهی که در شاهچراغ به شهادت رسیدن هم نقش داردو سهیم هست 
جاااان مگه میشه گلم بی حسی از کمر که مال اتاق عمله    برای درد   بعد عمل شیاف ن ...

انقد تعجب نداره سوالم عزیزم اخه حاملگی اولمه خب اطلاعاتم کمه

تیکر یکسالگی دخمل مامان 💋😍به‌نیت سلامتی خودم و نی نی م ؛ سر به راه شدن داداشم😔 خونه دارشدن و ماشین دارشدنم (اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم) 
انقد تعجب نداره سوالم عزیزم اخه حاملگی اولمه خب اطلاعاتم کمه

چرا میزنی  خب 😁 اخه بی حسی  از کمر نباشه    که ادم شکمشو ببرن میفهمه درد داره   هر سوالی داری بپرس دیگه تعجب نمیکنم  تازه تازه زایمان داشتم همه اش مو به مو  یادنه 🥴

چرا میزنی  خب 😁 اخه بی حسی  از کمر نباشه    که ادم شکمشو ببرن میفهمه درد ...

خخخخ نزدم ک 😂😂😂😂 مرسی عزیزم اره منم تعجب کردم ک مگ میشه بی حسی فقط تو سرم باشه واسه همین پرسیدم .خیلیا میگن سز تا اخر عمر رد بخیه ها از داخل میسوزه ومیخاره و درد داره و ازین حرفا آدم نمیدونه چ راهی خوبه😟

ب سلامتی عزیزدلم مبارکت باشه😘😘😘

فقط این روزا تهوع امونمو بریده هیچی نمیتونم بخورم😢

دستشویی ایرانی استفاده کن خرکت اسکات بزن

خیلی وقته دستشویی ایرانی استفاده میکنم 

ورزشای بارداری زیر نظر ماماهمراه انجام میدم

خدایا هزاران بار شکرت😍❤پسرم تاج سرم 🫀❤️‍🔥
ورزشتو قطع نکن هر روز ورزش کن آناناس زیاد بخور

ورزشمو بخوامم نمیتونم قطع کنم چون ماماهمراه دارم حواسش بهم هست

اناناس رو نشنیدم خوبه یا ن

خدایا هزاران بار شکرت😍❤پسرم تاج سرم 🫀❤️‍🔥