2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 97 پست
نه من اصلا بخیه نخوردم،هروقت ميگفت زور بزن میزدم،ميگفت نفس عمیق بکش میکشیدم،نه برش نه بخیه نداشتم،خخ ...

خداروشکر

پس کاااملن طبیعیه طبیعی😁

خییلی سخته برش و بخیه اونجا🥴🥴

کمرتو آب گرم بگیر بهش پله زیاد بالا پایین کن من توی زایشگاه خیلی اب گرم گرفتم به کمرم هم درداتو کم م ...

خونمون ک اپارتمانه پل رفت و امد دارم 

اب گرم هم خیلی میگیرم 

خدایا هزاران بار شکرت😍❤پسرم تاج سرم 🫀❤️‍🔥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم تا شش ماهگی استراحت مطلق بودم ولی خب اخرای بارداریت تمام ترست میریزه و فقط میخوای زایمان کنی ...

چی بگم خواهر من این دومیه باردارم خیلیم وحشت دارم از طبیعی اولیم سزارین شدم 

انشاالله به حق حضرت زهرا زایمان خیلی راحتی داشته باشی و به سلامتی خودت و نینیت باشه 

من 7 بار نادعلی و ی بار انشقاق و ی بار معراج خوندم هیچ فایده ای نداشت

سوره حجرات وعصر بخون،موقع زایمان برای گرفتارها واونا که بچه ندارن دعاکن،چون دعات مستجابه

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
چی بگم خواهر من این دومیه باردارم خیلیم وحشت دارم از طبیعی اولیم سزارین شدم  انشاالله به حق حض ...

مرسی عزیزم انشالله توام بسلامتی زایمان کنی وقتی اولی سزارین بودی دومی هم سزارین هستی مگر اینکه 7 سال گذشته باشه 

من فقط از درداش میترسم شب و روز ندارم

عزیزم این همه ادم چتدتاچندتا طبیعی زایمان کردند اگه دردش خیلی سخت بود تجربه دوم و سوم رو قبول نمیکردند

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
سوره حجرات وعصر بخون،موقع زایمان برای گرفتارها واونا که بچه ندارن دعاکن،چون دعات مستجابه

عصر رو برای صبوری بچه خیلی میخونم

باشه حتما

برای سالم دنیا اومدن نی نی منم دعا کنید 😘😘😘

ان شاءالله همه نی نی هامون سالم باشن

کسی آمپول بی حسی استفاده کرده بوده برای طبیعی یا سزارینش ؟ عوارض داشته براش ؟

تیکر یکسالگی دخمل مامان 💋😍به‌نیت سلامتی خودم و نی نی م ؛ سر به راه شدن داداشم😔 خونه دارشدن و ماشین دارشدنم (اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم) 
خداروشکر پس کاااملن طبیعیه طبیعی😁 خییلی سخته برش و بخیه اونجا🥴🥴

آره عزیزم، اگه زور اضافه بزنی قسمت پرینه پاره میشه

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
عزیزم این همه ادم چتدتاچندتا طبیعی زایمان کردند اگه دردش خیلی سخت بود تجربه دوم و سوم رو قبول نمیکرد ...

چی بگم ان‌شاءالله ک راحت باشه

آنجا که تو نفس میکشی کمی   آن طرف‌تر زیر همین آسمان من از عشقت نفسم بند آمده است و نمی‌دانی!!    
مرسی عزیزم انشالله توام بسلامتی زایمان کنی وقتی اولی سزارین بودی دومی هم سزارین هستی مگر اینکه 7 سال ...

اره میدونم بلزم باید سزارین بشم ولی انگار دیگه تحمل درد سزلرینم انگار ندارم نمیدونم چم شده اصلا اینطوری نبودم 

عصر رو برای صبوری بچه خیلی میخونم باشه حتما

انشاءالله بسلامتی فارغ بشی

سزارین هم بعد عمل درد داری،هم اتاقیم سزارين بود بعدازعمل آوردن گذاشتنش رو تخت بعدزیرپاش کلی مسما،سون ...

منم سز بودم ۲۸ روز پیش  راحت به بچم شیر دادم و نگه داشتمش فقط تا بی حسیم بره از تخت پاین نیومدم   امپول  تو سرم برام میزدن درد نداشته باشم  بعد که پاشدم شیاف دادن که خودمون میتونستیم بزاریم البته   بیمارستان داریم تا بیمارستان من بیمارستانم محشر بود رسیدگیشون

سوره انشقاق بخون ناد علی بخون به اب فوت کن بخور

قبل از درد سوره انشقاق خوبه در زمان شروع درد هم خودت نمیتونی بخونی به همرات بگو با صدای بلند برات بخونه 

دوش آبگرم در مدت زمان کوتاه  در زمانی که کمر درد شروع میشه خوبه 

ای پرچمت ما را کفن ⚘ایران من ⚘هرکس در گِل آلود کردن امنیت این کشور نقش داشته در ریختن خون های مردم بی دفاع و بی گناهی که در شاهچراغ به شهادت رسیدن هم نقش داردو سهیم هست