من تو 39 هفته ام امروز معاینه شدم مثل اینکه همون ی فینگرم و فعلا شرایط زایمان ندارم سری قبلی ماما میگفت دهانه رحمت نرمه امروز میگفت ضخیمع نمیدونم گیج شدم ورزش و پیاده روی دارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میدونم مامانمم میگه سزارین دردش کمه تو طبیعی باید اونقدر درد بکشی که بزایی امپولم میزنن که دردت بیشتر میشه یعنی دیوونه میشی خودتو پاره میکتی ولی تو سز درد شکمته که دوختن دارو میخوری خوب میشی ولی تو طبیعی دارو نمیدن که خوب بشی بلعکس باید دردم بکشی
تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم
نه من اصلا بخیه نخوردم،هروقت ميگفت زور بزن میزدم،ميگفت نفس عمیق بکش میکشیدم،نه برش نه بخیه نداشتم،خخخخ
سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین