2777
2789
عنوان

کیا چاقن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 27 پست
چند بودی اسلیو کردی؟ منم می تونم؟

من ۱۱۵ بودم🙊

الان ۷۸ 

۵ ماهه عمل کردم

خیر اضافه وزن شما زیاد نیست

با رژیم و ورزش کم کن

دختر قشنگم❤بارانِ من❤تو بهترین معجزه خدایی واسه من و بابایی بعد از ۸ سال❤خدایا شکرت❤
من ۱۱۵ بودم🙊 الان ۷۸  ۵ ماهه عمل کردم خیر اضافه وزن شما زیاد نیست با رژیم و ورزش کم کن

سخت بود عملش؟

💛گروه زرد💛  شروع رژیم :۱۴۰۲/۱/۳ وزن شروع۸۳.۶۰۰ هدف اول : ۷۹~~~~هدف دوم : ۷۵~~~~ هدف سوم:۶۹~~~~ وزن هدف:۶۳~~~~ وزن فعلی (ناشتا):  ۸۲.۹۰۰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا خیلی راحت بود

هزینه اتون چقدر بود پوستتون افتاده کاهش وزنتون سخت بود؟

💛گروه زرد💛  شروع رژیم :۱۴۰۲/۱/۳ وزن شروع۸۳.۶۰۰ هدف اول : ۷۹~~~~هدف دوم : ۷۵~~~~ هدف سوم:۶۹~~~~ وزن هدف:۶۳~~~~ وزن فعلی (ناشتا):  ۸۲.۹۰۰
اگه دوس داشتی میتونیم باهم کم کنیم 

اره من از فردا باید شروع کنم قول دادم مهمونی یلدا همه کف کنن

ورزشمو میکنم یک روز درمیون کیف میکنم دوس دارم

تنها ایرادم رژیممه که اونم دستم اومده دیگه از فردا شروع میکنم

روشمم اینه به شدت باید آروم غذا بخورم و خوب بجوم هر چیزی که خواستم میخورم فقط خیلی اروم اروم خیلی ها

اگه دوس داشتی میتونیم باهم کم کنیم 

درخواست میدم تو روبیکا بیا بهم پیام بدیم من دوستی ندارم بیا دوست بشیم

هزینه اتون چقدر بود پوستتون افتاده کاهش وزنتون سخت بود؟

۶۰ تومن

نه چون از یک ماه و نیم بعد از عمل ورزشو شروع کردم پوست شل نشده

بله کاعش وزنم خوب بوده

دختر قشنگم❤بارانِ من❤تو بهترین معجزه خدایی واسه من و بابایی بعد از ۸ سال❤خدایا شکرت❤