2777
2789
عنوان

کیا چاقن؟

306 بازدید | 27 پست

نیاین بگید اره ۶۰کیلو ام ۲کیلو باید کم کنم که با همین چهار تا انگشت…

من ۸۵با قد ۱۶۶

حالم از اراده نداشتم بهم میخوره

راهکار دارید؟

💛گروه زرد💛  شروع رژیم :۱۴۰۲/۱/۳ وزن شروع۸۳.۶۰۰ هدف اول : ۷۹~~~~هدف دوم : ۷۵~~~~ هدف سوم:۶۹~~~~ وزن هدف:۶۳~~~~ وزن فعلی (ناشتا):  ۸۲.۹۰۰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ۱۶۵ ۷۲ کیلوعم من بدبختم نه اراده رژیم دارم نه جون ورزش کردن😫😫😫

به نظرم بازم خوبی من خیلی چاقم به نظرم اگه ۷۰بودم راضی بودم

💛گروه زرد💛  شروع رژیم :۱۴۰۲/۱/۳ وزن شروع۸۳.۶۰۰ هدف اول : ۷۹~~~~هدف دوم : ۷۵~~~~ هدف سوم:۶۹~~~~ وزن هدف:۶۳~~~~ وزن فعلی (ناشتا):  ۸۲.۹۰۰
من چاق بودم اسلیو کردم ولی بازم کلی باید کم کنم

چند بودی اسلیو کردی؟

منم می تونم؟

من و نیمم 61 ام هنوز حداقل 4 کیلو باید کم کنم

ولی از 67 اومدم به این 

فقط با ورزش 

روزای زوج باشگاه روزای فرد بدمینتون 

غذا هم زور زدم سالم بخورم پروتئین و سبزی زیاد

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
به نظرم بازم خوبی من خیلی چاقم به نظرم اگه ۷۰بودم راضی بودم

خیلی سخته مخصوصا اگه اراده هم نباشه

انقدم که رعایت میکنم دیگه هیچ لذتی از خوردن نمیبرم

همه ش میگم الان اینو خوردم انقد اضافه میکنم😫😫

منم قد ۱۶۵  وزن ۸۸

میایی با هم رژیم بگیریم؟

خیلی سخته مخصوصا اگه اراده هم نباشه انقدم که رعایت میکنم دیگه هیچ لذتی از خوردن نمیبرم همه ش میگم ...

اخ دقیقا 

ما تو روبیکا گروه لاغری داریم یه روزه شروع کردم😂😐

نه من یه همراه می خوام که حواسمون به هم باشه کدوم شهری