2777
2789
عنوان

بماند به یادگار 🤍

328 بازدید | 27 پست

هر چی دوست دارین بگین... ✨

به هر کی هر چی 

منه مریضم میخونم و جواب 

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 

مطمعنم تموم میشه ..  

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مامان دلم برات تنگ شده 

خیلی  

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

خدا لعنت کنه پدر شوهرمو انشالله به زمین گرم بخوره

اگر هم بمیره ذره ای دلم نمیسوزه براش

تا لقمه هایی هم مه تو خونه اش خوردم هفته ای یبار رفتم رو شمرده میگه زنت انداره دو نفر میخوره 

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊
انشالله سلامتیت امسال واقعا سال بدی بود برام امیدوارم خدا دعاهامو بشنوه❤

الهی که بگذره و عمر خوشی هامون بلند 

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 

فقط حسرت آغوشی رو دارم که تا الان احساسش نکردم ولی شده رویای شب و روزم🙂

یه مدته خیلی دلم واسش تنگه ولی نمیتونم بهش بگم، نمیتونم بهش بگم که چقدر دلم واسه عصبانیتش، چشماش، دستاش و صداش تنگ شده، حیف نمیتونم:)

بدترین سال زندگیمه هیچی سختر از ورشکستگی و بدهیو مریضی  نیست

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊
کاش یکی بود که خستگی هاتو باهاش تقسیم کنی خیلی دلم گرفته دارم گریه میکنم کاش برگردم به ۱۰ سال پیش اف ...

فدای دلتون گریه نکنین خب 

امیدوارم امسال زودتر تموم شه

دارم از تو خفه میشم😭😭

فقط حسرت آغوشی رو دارم که تا الان احساسش نکردم ولی شده رویای شب و روزم🙂 یه مدته خیلی دلم واسش تنگه ...

چرا نمیتونی؟ 

دارم از تو خفه میشم😭😭

ان شاءالله که میگذره 

زندگیتون پر از خوشی