جانمr مدیر استارتر عضویت: 1401/02/22 تعداد پست: 521 عنوان طرح مادران 72 بازدید | 11 پست سلام وقت بخیر من میخوام طرح مادران ثبت نام کنم سایپا بازه چه ماشینی خوبه و سود داره کسی تجربه داره وایسم ایران خودرو باز شه یا همین ثبت نام کنم امروز | 10:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sophi99 عضویت: 1404/11/16 تعداد پست: 325 ایرانخودرو برنده شدنش سخته . سایپا طرح مادران کوئیک و ساینا داره معمولا
مامانریحانا عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 34700 سایپا وحشتناک بدقوله.این ماشینای مدل بالا و گرون مدیران خودرو و بهمن و ....شانس خیلی بالاست.ما فیدیلیتی خیلی راحت تو ذخیره ها برنده شدیم.چون گرون انصرافی زیاد داره
jfhu عضویت: 1404/01/05 تعداد پست: 336 سایتش چیه ؟منم ثبت نام کنم شاید منم برنده شدم هرچی ایران خودرو ثبت نام کردم برنده نشدم
جانمr مدیر استارتر عضویت: 1401/02/22 تعداد پست: 521 سایپا وحشتناک بدقوله.این ماشینای مدل بالا و گرون مدیران خودرو و بهمن و ....شانس خیلی بالاست.ما فیدیل ... خواهر والا من برا خودمون نمیخوام حوالش میفروشم نمیدونی کدومش بهتره یعنی سایپا ثبت نام نکنم
جانمr مدیر استارتر عضویت: 1401/02/22 تعداد پست: 521 سایتش چیه ؟منم ثبت نام کنم شاید منم برنده شدم هرچی ایران خودرو ثبت نام کردم برنده نشدم من از تو روبیکا دیدم میخوام همون بگم کافی نتی ثبت نام کنه
جانمr مدیر استارتر عضویت: 1401/02/22 تعداد پست: 521 ایرانخودرو برنده شدنش سخته . سایپا طرح مادران کوئیک و ساینا داره معمولا نمیدونم بخدا اونی میخوام بنویسم که سودش بیشتره برای خودمون نمیخوام حوالش میفروشم
مامانریحانا عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 34700 خواهر والا من برا خودمون نمیخوام حوالش میفروشم نمیدونی کدومش بهتره یعنی سایپا ثبت نام نکنم خوب همون رو هم بفروش، اتفاقا اونا تفاوت بازار و کارخونه اش میلیاردی، و حواله تو بهتر میخرن.مخصوصا طرح های تحویل فوری و فروش فوق العاده.تفاوتش در حد یه میلیارد ، از تو مفتم بخرن ۲۰۰ رو میخرن.ان شالله خیلی زود ، برای سوار شدن بهترینش رو میخری.
جانمr مدیر استارتر عضویت: 1401/02/22 تعداد پست: 521 خوب همون رو هم بفروش، اتفاقا اونا تفاوت بازار و کارخونه اش میلیاردی، و حواله تو بهتر میخرن.مخصوصا طر ... قربونت مرسی که وقت گذاشتی راهنمایی کردی فقط متوجه نشدم چیکار کنم اینو ثبت نام کنم یا ایران خودرو 🙃
مامانریحانا عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 34700 قربونت مرسی که وقت گذاشتی راهنمایی کردی فقط متوجه نشدم چیکار کنم اینو ثبت نام کنم یا ایران خودرو 🙃 همه رو ثبت نام کن.یاد بگیر خونه ثبت نام کنی که هزینه کافی نت نخواد.میدونم یه بار وارد بشی، کامل مشخصات بزنی، دفعه دوم به بعد اونقدر کار نداره و لازم نیست کل مشخصات باز وارد کنی.ولی سایپا کلن بد قول.میتونی همه رو بنویسی ولی در اومدنی فقط باید یکی رو بخری دیگه
جانمr مدیر استارتر عضویت: 1401/02/22 تعداد پست: 521 همه رو ثبت نام کن.یاد بگیر خونه ثبت نام کنی که هزینه کافی نت نخواد.میدونم یه بار وارد بشی، کامل مشخص ... مرسیی