2777
2789
عنوان

خانوما

176 بازدید | 7 پست

شماهم تو فصل پاییز پریودتون عقب میوفته؟ من پریودم 5ماه بود جلو مینداخت این ماه عقب افتاده بی بی چک هم اول مثبت میشد حالا منفی میشه. میگن بخاطر تغییر فصل عقب انداختی 

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
ن فک نکنم 

پس بخاطر چی عقب انداختم😢

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب همیشه اینجوری تو پاییز ؟؟؟؟ منم یه وقتا یکی دوروز دیر وزود میشه 

اصلا پریودای من منظم نبود همیشه عقب مینداختم 5ماهه خودش خود به خود درست شده جلو میندازه حالا باز عقب انداختم