2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شوهرم 6 صبح میره دهو نیم یازده شب میاد با کسیم رفت و آمد نداریم خوشش نمیاد جاییم برم حتی کلاسی چیزی منم عادت کردم

22 سالمه اما بر خلاف سن کمم خیلی ناراحتی و مشکلات داشتم و تو زندگیم فهمیدم اگه تو هر کاری اول خدارو در نظر بگیریم و اونو یادمون باشه حتی اگه پایان خوبیم نداشته باشه، آرامش خاطر داریم، تویی ک امضامو میخونی از خدا میخوام ب مراد دلت برسی واسه منم دعا کن💜
من شوهرم 6 صبح میره دهو نیم یازده شب میاد با کسیم رفت و آمد نداریم خوشش نمیاد جاییم برم حتی کلاسی چی ...

خیلی سخته منم ایجا تنهام کسی هم نداریم رفت وآمد کنیم

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری

آدم ب هر چیزی عادت میکنه اگه بچه دارین ک نباید حوصلتون سر بره، من بچه ندارم

22 سالمه اما بر خلاف سن کمم خیلی ناراحتی و مشکلات داشتم و تو زندگیم فهمیدم اگه تو هر کاری اول خدارو در نظر بگیریم و اونو یادمون باشه حتی اگه پایان خوبیم نداشته باشه، آرامش خاطر داریم، تویی ک امضامو میخونی از خدا میخوام ب مراد دلت برسی واسه منم دعا کن💜
وای خدایا چکار میکنی حوصلت سر نمیره

با تو گوشیم یا کار خونه میکنم یا فیلم میبینم 

یامیرم خونه مامانم

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

من فقططططط خونه مامانم میرم ن خواهری ن کسی

طایفه شوهر هم ک کلهممممم تعطیل 

خونمم هیشکیییی نمیاد 

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

من فقططططط خونه مامانم میرم ن خواهری ن کسی طایفه شوهر هم ک کلهممممم تعطیل  خونمم هیشکیییی نمی ...

دقیقاااااا اا مثل من شما چرا نمیری؟ خواهر برادر ندارین؟ طایفه شوهر چرا نمیرین؟