سلام.من ۳۰سالمه و پنج ساله اقدام کردم برای بارداری ولی نتیجه نگرفتم،هیچ مشکلی هم ندارم نه خودم نه همسرم.قزوین زندگی میکنم.یبار ای یو ای کردم.عکس رنگی هم انداختم پارسال ولی بی نتیجه بود،کسی دکتر خوب میشناسه تو قزوین؟ممنون میشم نظر بدید
گاهی اوقات همهچیز به ظاهر اوکی ولی کیفیت تخمک پایین با سه فولیکول ولی ضعیف نمیشه باید یک سری دارو ب ...
برام لتروزول و آمپول اچ سی جی نوشتن نزدیک شش ماه مصرف کردم،فولیکول هام اندازه هاست خوب بود دکتر میگفت این ماه مطمعنا نتیجه میگیری خیلی خوبه،ولی بی نتیجه بود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما بنظرم برو تخمک هاتو فریز کن،شنیدم اگه اینکارو بکنی،اگه ی وقت سنت بالا رفت و خواستی بچه دارشی مشک ...
کجا باید برم این کارو بکنم میشه واقعا؟
کجای زندگیمی تو که من میگردمو نیستی ..یه روزی مطمئن بودم پای حرفات وایمیستی ...تو هرجارو بگی گشتم که شاید باز پیدا شی ..به عشقت زنده موندم کاش هنوزم عاشقم باشی ❤️🥲شادمهر❤️ (من از سال۹۷عضومم ولی چهاربارترکیدم)خداوکیلی الکی گزارش نزنید دیگه شماره ندارم وصل شم مرسی اَه
اره اینکارو انجام میدم.ولی دقیق نمیدونم کجا باید بری.میتونی بری از متخصص زنان بپرسی راهنمایی میکنن.
ممنونم گلم
کجای زندگیمی تو که من میگردمو نیستی ..یه روزی مطمئن بودم پای حرفات وایمیستی ...تو هرجارو بگی گشتم که شاید باز پیدا شی ..به عشقت زنده موندم کاش هنوزم عاشقم باشی ❤️🥲شادمهر❤️ (من از سال۹۷عضومم ولی چهاربارترکیدم)خداوکیلی الکی گزارش نزنید دیگه شماره ندارم وصل شم مرسی اَه