2777
2789
عنوان

نازایی

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 32 پست
گاهی اوقات همه‌چیز به ظاهر اوکی ولی کیفیت تخمک پایین با سه فولیکول ولی ضعیف نمیشه باید یک سری دارو ب ...

برام لتروزول و آمپول اچ سی جی نوشتن نزدیک شش ماه مصرف کردم،فولیکول هام اندازه هاست خوب بود دکتر می‌گفت این ماه مطمعنا نتیجه میگیری خیلی خوبه،ولی بی نتیجه بود

تا خدا بنده نواز است،به خلقش چ نیاز؟!
من چند روز پیش خانمی رو تو مطب دکترم دیدم  که تقریبا میخورد ۴۰ سالش باشه ۸ ماهه دختر باردار بو ...

وای وقتی اینجوری می‌شنوم قلبم درد میگیره.من دوست ندارم تو سن بالا بچه دار شم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزینه ای وی آف میدونید چقدر میشه؟

ببین دوماه اصلاح سبک زندگی انجام بده و پودرهای تقویت تخمدان معروف یکیش بگیر بخور (فرتی بیوتیک دکتر من گفت خوبه)

حتما جواب میگیری 

اگ بعد دوماه نشد حداقل بدنت اماده شده بیا تهران ای وی اف کن 

دکتر میترا فروتن

برام لتروزول و آمپول اچ سی جی نوشتن نزدیک شش ماه مصرف کردم،فولیکول هام اندازه هاست خوب بود دکتر می‌گ ...

اره این قرص‌ها ما رشد فولیکول باید کیفتش خوب باشه دکتر اینجوری بهم گفته 

چجوری میشه وقتی مشکلی ندارید بچه دار نمیشید جدی برام سواله..منم ۳۰ سالمه دارم جدا میشم بچه هم ندارم ...

شما بنظرم برو تخمک هاتو فریز کن،شنیدم اگه اینکارو بکنی،اگه ی وقت سنت بالا رفت و خواستی بچه دارشی مشکلی پیش نمیاد.چون با بالا رفتن سن تخمک ها ضعیف میشن

وای وقتی اینجوری می‌شنوم قلبم درد میگیره.من دوست ندارم تو سن بالا بچه دار شم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ...

اروم باش عزیزم 

هرچی خدا بخواد همون میشه 

بارداری هم ارامش میخواد و سلامتی....

شما بنظرم برو تخمک هاتو فریز کن،شنیدم اگه اینکارو بکنی،اگه ی وقت سنت بالا رفت و خواستی بچه دارشی مشک ...

کجا باید برم این کارو بکنم میشه واقعا؟

کجای زندگیمی تو که من میگردمو نیستی ..یه روزی مطمئن بودم پای حرفات وایمیستی ...تو هرجارو بگی گشتم که شاید باز پیدا شی ..به عشقت زنده موندم کاش هنوزم عاشقم باشی ❤️🥲شادمهر❤️                                                                               (من از سال۹۷عضومم ولی چهاربارترکیدم)خداوکیلی الکی گزارش نزنید دیگه شماره ندارم وصل شم مرسی اَه
کجا باید برم این کارو بکنم میشه واقعا؟

اره اینکارو انجام میدم.ولی دقیق نمیدونم کجا باید بری.میتونی بری از متخصص زنان بپرسی راهنمایی میکنن.

اره اینکارو انجام میدم.ولی دقیق نمیدونم کجا باید بری.میتونی بری از متخصص زنان بپرسی راهنمایی میکنن.

ممنونم گلم

کجای زندگیمی تو که من میگردمو نیستی ..یه روزی مطمئن بودم پای حرفات وایمیستی ...تو هرجارو بگی گشتم که شاید باز پیدا شی ..به عشقت زنده موندم کاش هنوزم عاشقم باشی ❤️🥲شادمهر❤️                                                                               (من از سال۹۷عضومم ولی چهاربارترکیدم)خداوکیلی الکی گزارش نزنید دیگه شماره ندارم وصل شم مرسی اَه