2777
2789
عنوان

نازایی

331 بازدید | 32 پست

سلام.من ۳۰سالمه و پنج ساله اقدام کردم برای بارداری ولی نتیجه نگرفتم،هیچ مشکلی هم ندارم نه خودم نه همسرم.قزوین زندگی میکنم.یبار ای یو ای کردم.عکس رنگی هم انداختم پارسال ولی بی نتیجه بود،کسی دکتر خوب می‌شناسه تو قزوین؟ممنون میشم نظر بدید

تا خدا بنده نواز است،به خلقش چ نیاز؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری میشه وقتی مشکلی ندارید بچه دار نمیشید جدی برام سواله..منم ۳۰ سالمه دارم جدا میشم بچه هم ندارم ولی فکر بعدهامم اگه ی زمانی ازدواج کردم بچه دارنشم چ غلطی بکنم 😕خیلی فکرمو مشغول کرده میترسم خیلیم میترسم

کجای زندگیمی تو که من میگردمو نیستی ..یه روزی مطمئن بودم پای حرفات وایمیستی ...تو هرجارو بگی گشتم که شاید باز پیدا شی ..به عشقت زنده موندم کاش هنوزم عاشقم باشی ❤️🥲شادمهر❤️                                                                               (من از سال۹۷عضومم ولی چهاربارترکیدم)خداوکیلی الکی گزارش نزنید دیگه شماره ندارم وصل شم مرسی اَه
نزدیک تهرانی پاشو بیا اینجا

پارسال اومدم پیش دکتر انوشه اسدی برام عکس رنگی نوشت انجام دادم که گفت مشکلی نبوده.دیگه نیومدم شما دکتر خوب میشناسی تهران؟

چجوری میشه وقتی مشکلی ندارید بچه دار نمیشید جدی برام سواله..منم ۳۰ سالمه دارم جدا میشم بچه هم ندارم ...

نمیدونم والا فقط خدا می‌دونه که چرا بی دلیل بعضیا بچه دار نمیشن،به من گفتن شاید چله افتاده روت،که دوسال پیش رفتم چله بری هم کردم

نمیدونم والا فقط خدا می‌دونه که چرا بی دلیل بعضیا بچه دار نمیشن،به من گفتن شاید چله افتاده روت،که دو ...

انشاالله همین امسال باردار بشی خبر بارداریتو بیای تاپیک بزنی انشاالله

کجای زندگیمی تو که من میگردمو نیستی ..یه روزی مطمئن بودم پای حرفات وایمیستی ...تو هرجارو بگی گشتم که شاید باز پیدا شی ..به عشقت زنده موندم کاش هنوزم عاشقم باشی ❤️🥲شادمهر❤️                                                                               (من از سال۹۷عضومم ولی چهاربارترکیدم)خداوکیلی الکی گزارش نزنید دیگه شماره ندارم وصل شم مرسی اَه
هزینه ای وی آف میدونید چقدر میشه؟

من چند روز پیش خانمی رو تو مطب دکترم دیدم 

که تقریبا میخورد ۴۰ سالش باشه ۸ ماهه دختر باردار بود

با ای وی اف گفت هزینش برای ادمای مختلف و بستگی ب مشکلشون فرق داره برای ایشون ۲۵ میلیون شده بود 

شش بار مراکز دیگ ای وی اف کرده بودن نگرفته بود

دفعه اخر اومده بودن پیش دکتر من و گرفته بود....