2777
2789
عنوان

کسی از کاربر بیکارم خبر داره ؟

378 بازدید | 18 پست

نگا کردم کاربریش ترکیده همون که تاپیک میزد که با دوست شوهرم ازدواج کردم ینی تاپیکاش دروغ بود ک ترکیده ؟

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

نمیشناسم

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون که پسر شوهرش پیششه و خودش دختر داشت؟

اره کاربریش ترکیده مشکوک بود

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

خونه گرفته بود برای دوستش

بعد مادر شوهرش فوت شده بود

دوستش پیام داده بود به شوهرش

و در آخر هم این دنیا به من ی وطن بدهکاره ک توش فقط ب زندگی کردن فک کنم ن رفتن✈️تقاضای دوستی قبول نمیکنم ممنون که درخواست نمیکنید🌹

اونکه  شوهرش با زن دوس پسرش ریخته  بود روهم؟

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
خونه گرفته بود برای دوستش بعد مادر شوهرش فوت شده بود دوستش پیام داده بود به شوهرش

اره همون

دعوا داشت انگاری با ملت شاید یه جا دعوا کرده ترکیده

میخوام ببینم بازم زود باور بودم یا نه😄

اینجا بیشتر تاپیکا دروغه مگه اینکه با مدرک اثبات کنن😃

مدرک هم میذارن 

برمیدارن زنگ میزنن شر درست میکنن

و در آخر هم این دنیا به من ی وطن بدهکاره ک توش فقط ب زندگی کردن فک کنم ن رفتن✈️تقاضای دوستی قبول نمیکنم ممنون که درخواست نمیکنید🌹